UČENJE PLAVANJA
SyncSwim klub organizira plavalne delavnice za vse starosti, začetnega in nadaljevalnega učenja plavanja, nudi individualno učenje in rekreativni program plavanja (prilagajanje na vodo, izboljšanje plovnosti, dihanja, drsenja, skokov, obratov, odrivov, plavalnih tehnik...).
Izpolnite informativno prijavnico in obvestili vas bomo o terminih in lokaciji vadbe oz. se prilagodili individualnim zahtevam, hvala :)
Email address *
Ime in priimek plavalke / plavalca *
Starost *
Kraj bivanja / šola / *
Zanima me *
(prosim, označite)
Required
O izpeljavi vadbe
Vadbo izvaja učiteljica plavanja, slovenska trenerka skladnostnega plavanja z licenco britanske plavalne zveze (British Swimming, ASA), diplomami o vaditeljstvu in plavalnih metodah, vodnih rekreativnih športov in gimnastike.

Vadba poteka na območju obalno-kraške regije. Nujna oprema: kopalke in brisača! Priporočena oprema: *plavalna očala, *plavalna čepica, *plastenka z vodo.
Prosim navedite svoje kontaktne podatke oz. prijavljene plavalke/plavalca *
e-mail naslov in telefon
Če imate še kakšno vprašanje ga prosim navedite tukaj:
Odgovor bo posredovan po kontaktu, ki ste ga navedli zgoraj.
@SyncSwim
Glede varstva in uporabe navedenih podatkov vas seznanjamo, da bodo ti uporabljeni za identifikacijo udeležencev, razporeditev v starostne/tekmovalne kategorije, za izdajo računa in neposredno kontaktiranje glede izvedbe dejavnosti vezane na udeleženca. V kolikor se informativna prijavnica ne manifestira z dejansko udeležbo v dejavnosti kluba postanejo podatki brezpredmetni. Udeleženci in soustvarjalci kluba ste preko e-pošte obveščeni o tekočih dejavnostih in relevantnih informacijah. V trenutku, ko si sodelovanja in kontaktiranja ne boste želeli več nam to enostavno sporočite. Hvala za razumevanje. Vaš *SyncSwim klub syncswim@outlook.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy