Manse Swing Bootcamp 30.8-1.9.2019 ilmottautuminen
Manse Swing Bootcamp 2019 registeration
Kokonimi/Full name *
Sähköposti/Email *
Kaupunki/City
Puhelinnumero/Phone number *
Tapahtuman tiedot
Late bird hinta astuu voimaan 1.7. alkaen
Late Bird price is valid after 1.7.
Passit/Passes *
Rooli/Role *
Toivomasi taso/Your choice of level *
JnJ
Ilmoittaudu mukaan perinteiseen JnJ kilpailuun. Kilpailu pidetään lauantaina ja tällä kertaa aloitetaan normaalisti alkueristä ja päädytään perinteiseen finaaliin ilman twistejä. Luvassa kivoja ja hyödyllisiä palkintoja :)

Tasot ovat premiere ja open. Ilmottaudut premiereen, jos olet kohtuu uusi kisalattialla, sinulla ei ole pisteitä tai niitä on vaan muutama. Open taso on suunnattu jo tutuille kisailijoille. Kaikki intermediate tasolla kisailijat ja siitä ylöspäin menevät tähän luokkaan. Jos olet novice ja palat halua haastaa itseäsi, voit osallistua open sarjaan.

--------

It's going to be traditional jnj competition. We have nice and usefull prizes. There is going to be two levels: premiere and open. Premiere is for you if compiting is new thing, you don't have points or you only have a couple. Open is for all the dancers dancing in intermediate or above. If you are novice you like to challenge yourself, you are open to attend to open division.
Ilmottaudun JnJ kisaan (5€)
Clear selection
JnJ Rooli/JnJ Role
Clear selection
Pari ilmoittautuminen/Couple registeration
Muista, että parillasi tulee olla sama passi (viikonloppu/päivä) ja eri rooli kuin sinulla, mutta ei alennusryhmä tai taso. Remember that your partner needs to have the same pass and is dancing in other role but don't need to be in the same level nor have the same price.
Parisi/ Your partner
Lisätietoja/Comments
Kerro tarvittaessa lisätietoja tai toiveita ilmoittaumisen yhteydessä.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy