Master Class Adolescenţi
Dragi adolescenţi,

Ştim că deseori vă ȋntrebaţi dacă ceea ce ȋnvăţaţi chiar ajută la ceva. Ştim că vreţi nişte medii de lucru prietenoase şi că nu vă place să vă dicteze cineva ce să faceţi cu timpul vostru. De aceea, ne-am gândit că vi s-ar potrivi să ȋnţelegeţi cum stă treaba aceasta cu angajarea, dacă mergeţi să staţi de vorbă cu nişte oameni din interiorul unei companii, ca Ikea. Dacă veţi constata că a fi intraprenor e cam complicat sau că nu vi se potriveşte, ne-am gândit şi la ideea de a testa ce ȋnseamnă să fii propriul tău şef şi să lucrezi ȋntr-o echipă pe care să o coordonezi. Veţi realiza, prin intermediul unui atelier de creaţie, nişte produse ce urmează a fi puse ȋn vânzare de voi.

Dar, v-aţi ȋntrebat vreodată cum funcţioneaza creierul vostru şi de ce la unele materii ȋnvăţaţi mai repede şi la altele nu, sau de ce unii colegi au mai mult succes ȋn grup decât voi? Sau ce abilităţi sunt necesare unui tânăr absolvent pentru a avea succes ca angajat sau ca antreprenor?

Dacă aveţi astfel de ȋntrebări şi dileme, vă aşteptăm pe data de 23 noiembrie, la ora 18:00, să pornim ȋntr-o aventură a descoperirii de sine, care va ţine până duminică, 25 noiembrie. Nu vă speriaţi, nu vă ţinem şi peste noapte!

Notă: Pentru adolescenţii care urmează cursurile programului Gifted4All, taxa este de 50 de lei. Aduceţi-vă un prieten şi participarea voastră este gratuită.
Notă: Pentru adolescenţii din afara programului Gifted4All, taxa este de 100 de lei. Aduceţi-vă un prieten şi beneficiati de o reducere de 50%. Dacă veniţi cu doi prieteni, participarea voastră este gratuită.

Plata se face în contul IBAN RO15INGB0000999903847661, deschis la ING Bank, beneficiar Asociația Kleine Schule, CIF 28798450.
La detalii de platā te rugām sā precizezi: platā masterclass și numele participantului


Vă aşteptăm cu drag!
Echipa Programului Gifted4All by Kleine Schule

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service