Prakticiranje kritičkog razmišljanja kroz teme migracija i održivog razvoja - Dubrovnik
U sklopu projekta, u Dubrovniku će se održati radionice na temu "Prakticiranje kritičkog razmišljanja kroz teme migracija i održivog razvoja".

Radionica će se održati 14. veljače 2020. s početkom u 10:00 sati u Dubrovačka razvojna agencija (DURA), Ulica branitelja Dubrovnika 15.

Program radionice možete pogledati na: https://bit.ly/2S7l2hs

Edukacija je namijenjena svim predstavnicima organizacija civilnog društva, profesorima, asistentima i suradnicima na Sveučilištu u Dubrovniku, predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, te predstavnicima različitih odgojno-obrazovnih institucija (škole, agencije, centri, domovi).

Nakon završetka edukacije, sudionici će dobiti potvrdu o usavršavanju.

Edukacija je besplatna te su svi materijali za edukaciju osigurani kao i coffe break i ručak.

Za više informacija, slobodno se obratite voditeljici projekta pri Sveučilištu u Splitu Marini Meić na: marina.meic@unist.hr

Više o projektu InterCap možete doznati na: https://www.developtogether.eu/hr/
Ime: *
Prezime: *
Institucija: *
E-mail: *
* * Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, ispunjavanjem prijavnice dajete svoju suglasnost za: [1] Snimanje fotografija i/ili videa za potrebe izvještavanja o događanju (društvene mreže i/ili stranice Sveučilišta u Splitu, Facebook stranice projekta InterCap. [2] Korištenje i dijeljenje vaših podataka s potpisne liste, na temelju projektnih ugovora, služe kao dokaz odrađenih aktivnosti i pomažu nam da dokažemo da se aktivnost (su)financirana od strane navedenih ustanova održala. [3] Primanje obavijesti o aktivnostima na projektu InterCap. U svakome trenutku možete povući svoj pristanak za sve navedene svrhe upotrebe Vaših osobnih podataka, kao i njihovo brisanje ili izmjenu. Za povlačenje pristanka korištenja Vaših osobnih podatka, obratite se voditeljici projekta InterCap pri Sveučilištu u Splitu na: marina.meic@unist.hr *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy