Vrijblijvend inschrijven voor Festivalmakkers
Mooi dat er je er bent! Stichting Festivalmakkers helpt verenigingen met het vullen van de clubkas. Je inschrijving is vrijblijvend en je kunt je te allen tijde uitschrijven. We doen altijd ons best om tot een leuk aanbod te komen.

Vergoedingen voor vrijwilligers zijn wettelijk bepaald door de Belastingdienst en zijn bepaald aan de hand van je leeftijd. De actuele vergoedingen vind je op de website van de belastingdienst.

Met je inschrijving hebben we een duidelijk beeld van wat je voorkeuren zijn, daardoor ontvang je alleen mails met aanbod dat aan jouw wensen voldoet. Wel zo makkelijk, vinden wij ook. Wanneer je de agenda ontvangt, kun je je direct inschrijven, alle informatie (vergoedingen, shifttijden, aantallen, plaats etc.) vind je altijd in dezelfde agenda (mailing).

Heb je vragen of is het niet helemaal duidelijk? Stuur een berichtje naar hallo@festivalmakkers.nl en we helpen je zo snel mogelijk.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voor- + achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer (optioneel)
Wat is je geboortejaar? *
Voorkeuren en wensen
De onderstaande vragen gaan over jouw voorkeuren en wensen als vereniging. Denk daarbij aan functies, shifttijden, actieradius, dieetwensen etc. Om nog even terug te komen op het belangrijkste punt: alles kun je vrijblijvend invullen. We vragen de informatie voor je om tot een passend aanbod te komen en je niet ondergesneeuwd wordt met festivals wat je in eerste instantie toch te ver weg vindt.
Hoeveel kilometer wil je reizen voor een festival? *
We bedoelen hiermee je actieradius, gezien vanaf de vestigingsplaats van je vereniging. Uiteraard kun je kosteloos parkeren en kun je bij de meeste festivals in aanmerking komen voor een kilometervergoeding, mits je carpoolt. De vergoedingen, voorwaarden en andere zaken worden altijd gecommuniceerd vóórdat je je kunt inschrijven. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Wederom, je bent altijd vrij om niet in te gaan op het aanbod voor welke reden dan ook.
Heb je ervaring met helpen op festivals? *
Welke functies spreken je aan? *
Required
Wil je nog iets kwijt, zijn we iets vergeten te vragen of heb je opmerkingen? Die kun je hier kwijt
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stichting Festivalmakkers. Report Abuse