Inschrijving Algemene Vergadering FOS Open Scouting
Onderstaande gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en verwerkt in de aanwezigheidslijsten van de Algemene Vergadering van FOS Open Scouting vzw. De aanwending ervan blijft louter beperkt tot onze scouting context. FOS Open Scouting vzw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en het respecteren van uw privacy. Een uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op privacy.fosopenscouting.be. Indien u vragen heeft, of gegevens wil laten aanpassen kan u terecht bij een van onze stafmedewerkers.
Vul hieronder je voornaam in *
(GEEN totemnaam)
Your answer
Vul hieronder je familienaam in *
Your answer
Vink hieronder je eenheid aan. *
Ploeg/commissieleden van FOS nationaal vinken 'lid FOS nationaal' aan, enkel de stemgerechtigde eenheidsafgevaardigden en leid(st)ers die eens willen komen luisteren vinken hun eenheid aan....
Zal je aanwezig zijn op de AV van FOS Open Scouting, op zaterdagvoormiddag 21 maart (09u30- 12u15)? We verwachten je reeds om 9u00 aan de inschrijvingsstand. *
Als je niet aanwezig kan zijn: geef een volmacht mee met een ander AV-lid (dus iemand die stemgerechtigd is, niet zomaar iemand anders van je eenheid!). Zet hieronder de naam van de persoon aan wie je je volmacht geeft.
Vergeet het volmachtformulier (op de site, of bij de uitnodiging) niet in te vullen en door te sturen naar FOS (per mail of post) of de dag van de AV te laten meenemen door de persoon die jouw volmacht krijgt. (Deze vraag is indicatief om op voorhand het aantal geldige stemmen te kunnen tellen en niet rechtsgeldig.)
Your answer
Als je aanwezig kan zijn, ben je ook stemgerechtigd of niet?
(Stemgerechtigd ben je als je één van de drie afgevaardigden van een eenheid, of één van de twee afgevaardigen van een nationale ploeg/commissie bent. Maar ook al heb je geen stemrecht, je ben van harte welkom om te komen luisteren.)
Als je aanwezig kan zijn, wil je dan nadien nog een broodje?
(Aansluitend op de AV voorzien we broodjes en drankjes, een gratis broodje dien je wel hier te bestellen zodat we de hoeveelheid wat kunnen inschatten.)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy