Incidències amb la gestió de menjadors escolars entre AFAS i consells comarcals, ajuntaments o Corsorci d'Educació de Barcelona
El present formulari serveix a SOS Menjadors Escolars Públics per a gestionar més agilment les incidències que pogueu tenir les associacions de familiars d'alumnes de centres educatius de titularitat pública i que tinguin a veure amb l'interès per part de l'AFA/AFI/AMPA de gestionar directament el menjador escolar i no acollir-se o sortir de la gestió via contracte públic a través del consell comarcal, ajuntament o Consorci d'Educació de Barcelona.Tot seguit, empleneu els camps següents. Les seccions 2 i 3 no són obligatòries però recomanables.En la secció 4 disposeu d'un espai on descriure la vostra problemàtica.
Email address *
Protecció de dades personals *
L' Associació SOS Menjadors Escolars Públics, amb adreça social al c/Enric Granados, 73 de Premià de Mar (Barcelona) i NIF: G-67376996, realitza la custòdia de les dades personals introduïdes en el present formulari. Aquesta custòdia té per finalitat exclusivament compartir informació amb la Direcció General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per part del Grup Motor de SOS Menjadors Escolars Públics en qualsevol de les trobades de treball. Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets per mitjà del correu electrònic info@sosmenjadors.cat.
Required
Accepto rebre informació de SOS Menjadors per correu electrònic *
Nom i cognoms *
Your answer
Si ompliu el formulari en representació d'una organització escriviu el nom
Your answer
Si ompliu el formulari com a mare/pare o familiar d'un alumne que utilitza el servei de menjador escriviu nom i cognoms
Your answer
Nom centre educatiu *
Your answer
Adreça centre educatiu *
Your answer
Població i comarca centre educatiu *
Your answer
Quantes línies te el centre educatiu? *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy