Introducció
El Consell Comarcal de l'Anoia engega un procés d'acompanyament i suport als ajuntaments dels municipis de fins a 5.500 habitants de la comarca de l'Anoia, amb la finalitat de dissenyar i posar en marxa fins a 5 iniciatives com a proves pilot de reforç de l'activitat comercial.

L'objectiu és oferir suport als ajuntaments per impulsar projectes innovadors que fomentin el comerç local, ja sigui dinamitzant l'activitat comercial existent o bé iniciant-ne de noves en aquells municipis en els quals actualment no hi ha comerç. 

Si des de l'ajuntament et preocupa aquest tema i tens alguna idea, omple aquest formulari per fer-nos arribar la teva proposta

Termini per recollir propostes: 19 de juliol de 2024.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Informació sobre el tractament de dades personals: *
Conforme al Reglament 2016/679 General de Protecció de Dades i LO 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) informem al sol·licitant que tractem les dades personals faciliten en els termes que s’exposen a continuació:
Responsable: CONSELL COMARCAL DE L'ANOIA.
Delegat de Protecció de Dades: dpd@anoia.cat o 93 805 15 85.
Finalitat: Realització del projecte "Disseny i acompanyament de proves pilot per implementar estratègies de suport al comerç rural de l'Anoia".
Legitimació: El consentiment atorgat pel tractament per aquesta finalitat. Les dades són necessàries per a l'execució del contracte o prestació de serveis.
Conservació: Les dades es conservaran durant el termini estrictament necessari per complir amb la finalitat esmentada, respectant en tot cas el que determini la normativa d'arxivament aplicable.
Destinataris: El Responsable podrà comunicar a les empreses que prestin serveis de relacionats, així com a autoritats competents en la matèria.
Drets: Les persones sol·licitants poden revocar el consentiment (si aquesta és la legitimació), exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, supressió, oposició o portabilitat, adreçant-se al Consell Comarcal de l'Anoia, a la Plaça Sant Miquel, 5 d'Igualada o bé al telèfon 93 805 15 85.
Reclamació: Pot presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat.gencat.cat).
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Raiels SCCL. Report Abuse