18 de Maig. BTT al Catllaràs
El proper 18 de Maig hem organitzat una sortida de BTT per la serra del Catllaràs (Buerguedà) passant pels llocs mès emblemàtics de la zona. Aquesta sortida està dirigida només a socis federats.


Descripció de la sortida

Sortirem de Vilada i remuntem per pista fàcil fins a St. Romà de la Clusa i poc després el mirador. Seguim remuntant fins al coll St. Miquel on baixarem per diferents pistes per començar a remuntar per veure el Xalet del Catllaràs dissenyat per Gaudí, mes amunt ens desviarem per anar al mirador del Roc de la Lluna. Seguirem per pista passant per llocs coneguts del Catllaràs: Prat Gespador amb la seva font, el Pla de Catllaràs i el Roc de Catllaràs, fem algun tram de corriol combinant amb pista fins a sobre St. Jaume de Frontanyà però sense arribar-hi del tot, per anar a St. Sadurní de Rotgers i ja avall fins al final.

Dificultat estimada: Difícil. Técnicament no es una sortida molt complicada però el desnivell acumulat es important.

Distància i desnivell aproximats: 53km i 1800m de desnivell positiu.

Que cal portar: BTT, Casc, i material per a passar el dia a la muntanya.

BTT, Casc, i material per a passar el dia a la muntanya

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Les inscripcions a la sortida es tancaran EL DIJOUS ABANS DE LA SORTIDA A LES 15H (sempre que no es digui el contrari)

*Tota inscripció amb dades incomplertes o incorrectes s’anul.larà.

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari:

Dinamitzador de l’activitat: Jordi Mines

NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
FRANJA D'EDAT *
NÚMERO DE SOCI
Your answer
NÚMERO FEDERACIÓ
Your answer
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service