CHESTIONAR PRIVIND IMPOZITUL PE CIFRA DE AFACERI
In noul Program de Guvernare 2017-2020 este mentionata inlocuirea impozitului pe profit cu impozitul pe cifra de afaceri: "Vom introduce impozitarea veniturilor pentru toate companiile din România, (impozit pe cifra de afaceri) începând cu 01 ianuarie 2018. Acest impozit va înlocui impozitul pe profit și va avea 2 sau 3 trepte de impozitare.”

Opinia dvs. conteaza! Opiniile respondenţilor vor fi centralizate şi transmise Domnului Prim-Ministru precum si Miniştirilor cu competenţe în acest domeniu (Finante si Economie).

Ce forma de organizare aveti?
Sunteti de acord cu inlocuirea impozitului pe profit cu impozitul pe cifra de afaceri pentru toate companiile din România începând cu 01 ianuarie 2018?
In cazul in care se va inlocui impozitul pe profit cu impozitul pe cifra de afaceri pentru toate companiile, ce cota de impozit considerati ca ar trebui avuta in vedere?
In cazul in care se va inlocui impozitul pe profit cu impozitul pe cifra de afaceri, care vor fi intreprinderile cele mai afectate?
Care vor fi sectoarele cele mai afectate de inlocuirea impozitului pe profit cu impozitul pe cifra de afaceri?
Care vor fi sectoarele care vor inregistra reduceri ale poverii fiscale din inlocuirea impozitului pe profit cu impozitul pe cifra de afaceri?
In domeniul fiscal, ce considerati ca este strict necesar sa fie asigurat pentru intreprinzatori/mediul de afaceri?
Ce masuri considerati ca ar trebui adoptate in regim de urgenta in domeniul fiscal si al procedurii fiscale?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms