"Διαβάζω και Αλλάζω" ...μια σχολική βιβλιοθήκη! - ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ
Αγαπητοί φίλοι,
Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου, σε συνεργασία με την Εταιρεία Συγγραφέων και το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ - Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, θα γιορτάσει και φέτος -με πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις με άξονα το βιβλίο και τη φιλαναγνωσία- την 23η Απριλίου 2018 ως Ημέρα Βιβλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO.
Φέτος εμπλουτίζουμε τις εκδηλώσεις με μια νέα δράση που έχει ως στόχο να ενισχυθούν σχολικές βιβλιοθήκες με νέα βιβλία! Η δράση θα διαρκέσει από 21 Απριλίου - 30 Μαΐου 2018.

Οι φίλοι του βιβλίου θα κληθούν από τις 21 Απριλίου έως τις 30 Μαΐου να στηρίξουν μία σχολική βιβλιοθήκη της περιοχής τους επιλέγοντας τα κατάλληλα βιβλία με τη βοήθεια του βιβλιοπώλη της γειτονιάς τους και συμπληρώνοντας το σχετικό κουπόνι. Τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν θα τα παραλάβουν οι υπεύθυνοι των σχολικών βιβλιοθηκών από τα βιβλιοπωλεία.
Ευελπιστούμε ότι με την πρωτοβουλία αυτή οι γονείς των μαθητών, το ευρύτερο κοινό, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να κάνουν τη σχολική βιβλιοθήκη τους πλουσιότερη!

Email address *
ΣΧΟΛΕΙΟ *
Your answer
ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *
Your answer
ΠΕΡΙΟΧΗ/ΠΟΛΗ *
Your answer
ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ *
Your answer
ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ *
Your answer
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
Your answer
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms