Ilmoittautuminen Pyöräilyviikon hyväntekeväisyyspyöräilyn 4.–5.5.2018 tukijaksi
Pyöräilyviikon Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräily poljetaan kävelykadun Kompassin tapahtumalavalla perjantaista lauantaihin 4.–5.5. klo 21–06.

Tämän lomakkeen lähettämällä varaatte tapahtumasta aikaa nimiinne. Samalla sitoudutte maksamaan 1 euron (+alv) jokaisesta varaamananne aikana tapahtumassa poljetusta kilometristä.

Minimivarausaika on puoli tuntia. Tapahtumassa on käytössä 5 Wattbike-kuntopyörää, joten puolen tunnin aikana ehditään polkea arviolta enintään noin 75 kilometriä (5 pyörää x 30 km/h : 2). Näin puolen tunnin varaaminen kustantaa arviolta enintään noin 75 euroa (+alv). Jos pyöräilijöitä on vähemmän tai he polkevat arvioitua hitaammin, niin tuen suuruus pienenee.

Tukevan tahon yhteyshenkilölle lähetetään myöhemmin sähköpostitse lasku varattuna aikana poljettujen kilometrien perusteella.

Kerätyt varat menevät Suomen Lasten syöpäsäätiö Aamulle ja Sylva ry:lle.

www.pyorailyviikko.fi/osallistuminen

Lahjoittavan tahon nimi *
Your answer
Lahjoittaja on *
Yhteyshenkilö *
Your answer
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite *
Yhteyshenkilön sähköpostiin lähetetään lasku tapahtuman jälkeen.
Your answer
Yhteyshenkilön puhelinnumero *
Your answer
Kuinka pitkän ajan varaatte? *
Minimivarausaika on 0,5 tuntia. Summiin lisätään alv.
Saako tukevan tahon nimen julkaista? *
Tapahtuman puolituntiset nimetään oletusarvoisesti tukijoiden mukaan. Esimerkiksi näin: ""Oy Yritys Ab:n tunti klo 21–22". Jos nimeänne ei saa julkaista, niin varaamananne aikana poljetaan "nimettömän tukijan tunti". Tunnit nimetään varausjärjestyksessä, jos tukeva taho ei toivo muuta. Tapahtuman tukijoiden ja polkijoiden nimet julkaistaan myös Pyöräilyviikon Fillarifestareilla lauantaina 5.5. klo 12:30 sekä nettisivuilla.
Vapaa sana
Kysymyksiä, palautetta, toiveita?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service