Kérdőív a határ menti együttműködésekről a dunai és adriai-jón-tengeri makrorégiókban
Jelen kérdőív a Dunai Stratégiai Projekt Alap és az Európai Unió Duna Régió Stratégiájának 10-es Prioritási Területe (PA10 - Intézményi Kapacitás) által támogatott, „SECCo2 – Fiatalok az EUSDR és EUSAIR régiós határ menti együttműködésekért és kohéziójáért” című projekt keretén belül kerül publikálásra.

A kérdőív fő célja, hogy adatokat gyűjtsön a dunai és adriai-jón-tengeri régiókban működő határ menti együttműködési struktúrákról és azok jellemzőiről. Az ennek eredményként létrejövő adatbázist egy on-line felületen közzétesszük majd azzal a céllal, hogy kapcsolatot teremtsünk a határon átnyúló együttműködésben érdekelt helyi szereplők, ETT-k, eurorégiók, városok, szervezetek, kamarák, stb. között.

Amennyiben Ön a fenti kategóriák egyikéhez tartozik, és nem szeretne lemaradni a határon átnyúló együttműködésekkel kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről, projektekről, akkor a kérdőív kitöltésével regisztráljon erre az online felületre. Amennyiben Önt nem érinti a dolog, de ismer olyat, aki számára érdekes lehet, kérjük, továbbítsa számára felhívásunkat.

A projektről részletesebb információk itt találhatóak: http://cesci-net.eu/secco2

Ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel a kérdőívvel kapcsolatban, írjon nekünk a cesci@cesci-net.eu címre. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a 4-es szekcióba csak akkor tud dokumentumot feltölteni, ha be van jelentkezve a Google fiókjába.

A kérdőív kitöltése előtt kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: goo.gl/Sjtt4G

Együttműködését nagyon köszönjük!

Hozzájárul személyes adatainak a tájékoztató szerinti kezeléséhez? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CESCI. - Terms of Service - Additional Terms