Ilmoittautuminen Peliä Pyynnöstä aktiiviksi
Peliä Pyynnöstä toiminta (tunnetaan myös nimellä Games on Demand) esittelee roolipelaamista harrastuksena ja tarjoaa matalan kynnyksen pelaamista erilaisiin tapahtumiin. Yleensä pääpaino on aloittelijaystävällisissä 30-60min peleissä, joiden avulla uusia ihmisiä houkutellaan roolipeliharrastuksen pariin.

Käytännössä Peliä Pyynnöstä aktiivit toimivat tapahtumissa kolmessa mahdollisessa roolissa: pelinjohtajina, sisäänheittäjinä ja koordinaattoreina. Pelinjohtajat odottavat pöydissä pelaajia ja vetävät itse valmistelemiaan lyhyitä skenaarioita, kun pöytään saadaan riittävästi pelaajia. Sisäänheittäjät etsivät pelipyödissä odottaville pelinjohtajille pelaajia kävijöiden joukosta ja pitävät silmällä pelipöytien tilannetta. Koordinaattori varmistaa, että Peliä Pyynnöstä toiminnalle on tarvittavat puitteet ja auttaa sisäänheittoa ja pelinjohtoa sen mukaan, missä tarvitaan eniten apua. Kukin henkilö voi toimia tapahtuman aikana joko yhdessä tai useammassa roolissa eri aikoina.

Linkki henkilörekisteriin: http://www.suomenroolipeliseura.fi/pelia-pyynnosta/pelia-pyynnosta-projektin-jasenrekisteri/

Minkälaisessa roolissa olet kiinnostunut toimimaan?
Nimi "nimimerkki" Sukunimi
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Alue, jolla voit toimia (isompien conien kohdalla lähetämme viestiä kaikille):
Your answer
Minkälaisia pelejä olet valmis vetämään? (vapaasti kuvaillen, esim. pelityyli, genre, systeemi, suunnittelullinen suuntaus tms.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service