Fullbokat - Bli kung på sociala medier!
Fullbokat!

Många vill bli kungar på sociala medier och intresset har varit mycket stort. Kul att det blir fullsatt i Business Class den 28 maj!

Det går inte längre att anmäla sig till eventet.


MARKNADSFÖRING MED MOBILFILM
Kl. 13 - 16

Rörligt material tar allt mer plats i våra sociala kanaler. Det är ett effektivt, billigt och engagerande sätt att marknadsföra produkter och tjänster samtidigt som vi fångar våra följares uppmärksamhet. Vi har alla både en filmkamera och en marknadsplats i fickan.
Kalle kommer under denna halvdagsutbildning att ta oss igenom marknadsföring på sociala medier, grunderna i filmning, utrustning, redigering, appar och tips på hur man kan använda sin mobil för att skapa ”social videos” för sociala kanaler. Efter kursen är du redo att skapa dina egna filmer.


GRUNDERNA I LINKEDIN
Kl. 16.15 - 17.15

Allt fler upptäcker att möjligheterna med LinkedIn, vare sig det handlar om att nätverka, skapa affärsmöjligheter, rekrytera eller söka arbete. Under denna timme får du en grundgenomgång av LinkedIn, din personliga profil, företagsprofil, sökfunktionen samt flera andra tips och trix för att maximera allmännyttan med Linkedin. Efter föreläsningen är du redo att antingen skapa ett konto eller utveckla din närvaro där.


OM KALLE

Kalle Rosensköld är utbildad filmare och arbetar som kommunikatör, driver egna företaget Attramera som genom rådgivning, utbildning, föreläsning och ledarskapsutveckling hjälper företag och organisationer att attrahera kunder, kandidater och/ eller besökare. Han har sedan 2016 utbildat och föreläst inom sociala medier och film. Förutom sitt arbete så älskar Kalle även att sportfiska, han lever som han lär ut, använder sig själv av social selling har sen nov- 2017 inte ringt ett enda ”kallt” säljsamtal.


FOTOGRAFERING
Vi kommer att ta bilder under eventet som kommer att läggas ut på vår hemsida och sociala medier.

Vid frågor kontakta: Kamilla Danielsson (kamilla.danielsson@hassleholm.se).
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy