Inschrijving lezing kabinetsformatie
Op 12 april 2021 om 19.30 organiseert ELSA Nijmegen in samenwerking met de JFV Nijmegen een lezing over de kabinetsformatie. Tijdens deze lezing zullen mr. Broeksteeg en dr. Otjes alles over dit actuele onderwerp vertellen. Een interessante verdieping in het staatsrecht, maar ook een kennismaking met de politicologie. Meld je nu aan, dit wil je niet missen! De lezing is alleen voor leden van ELSA en/of JFV Nijmegen.

12 april 2021 om 19.30 via Zoom
Deze inschrijflink is alleen voor de leden van ELSA, leden van de JFV Nijmegen kunnen zich inschrijven via de website van de JFV Nijmegen. Dubbelleden kunnen kiezen waar ze zich inschrijven.
Voornaam *
Achternaam *
e-mailadres *
Studiejaar *
Bent u lid van ELSA Nijmegen *
Leden van de JFV Nijmegen kunnen zich aanmelden via de website van de JFV. Dubbelleden kunnen zich bij een van beide verenigingen inschrijven.
Privacyverklaring *
Om de aanmeldingen te kunnen verwerken moet ELSA Nijmegen uw gegevens verwerken. Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om u een mail met de zoomlink, een follow-up mail na de lezing te sturen en te controleren of u daadwerkelijk lid van ELSA Nijmegen bent. Daarnaast zullen wij eenmalig contact met u opnemen als u heeft aangegeven lid te willen worden van ELSA Nijmegen. Na de lezing zullen alle opgegeven gegevens vernietigd worden. Indien u inzage wenst in de gegevens kunt u contact opnemen met seminarsconferences.nijmegen@nl.elsa.org.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy