Meidän Harjoittelijahaku 2020
Meidän Festivaali tarjoaa kesällä 2020 yhdelle opiskelijalle mahdollisuuden päästä tutustumaan festivaalityön arkeen ja juhlaan valtakunnallisesti merkittävän kamaritaidetapahtuman parissa. Harjoittelu soveltuu parhaiten esim. kulttuuri- ja taidealan tai viestinnän opiskelijoille, mutta valinta ei ole oppiaineesta riippuvainen.

Harjoittelijan työtehtäviin lukeutuvat monipuoliset festivaalin tuotantoon ja tiedotukseen liittyvät tehtävät, jotka ovat osittain harjoittelijan oppimistavoitteiden mukaan räätälöitävissä. Harjoittelupaikka sijaitsee pääasiassa Helsingissä ja festivaaliviikolla Järvenpäässä. Harjoittelujakson pituus on kaksi (2) kuukautta ja ajankohta sijoittuu kesä-heinäkuulle 2020 sopimuksen mukaan. Harjoittelu päättyy Meidän Festivaaliin 26.7.-1.8.2020.

Valittavalta henkilöltä toivotaan ennen kaikkea vahvaa henkilökohtaista kiinnostusta elävään taiteeseen ja kulttuuriin sekä halua kehittää osaamistaan. Organisointi- ja vuorovaikutustaidot, hyvä paineensietokyky ja proaktiivinen ote ovat olennaisia ominaisuuksia festivaalityössä onnistumisessa, ja harjoittelijaa myös tuetaan näiden taitojen edelleen kehittämisessä. Suomen, ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan välttämättömäksi tehtävässä onnistumiseksi ja monipuolinen muu kielitaito katsotaan eduksi. Harjoittelijaa työtehtävissä ohjaa Meidän Festivaalin toiminnanjohtaja.

Valitulla harjoittelijalla tulisi ensisijaisesti olla oppilaitoksen myöntämä harjoittelutuki. Meidän Festivaali maksaa yhden kuukauden palkan harjoittelijan oppilaitoksen määrittelemän harjoittelupalkan mukaisesti. Harjoittelijan tulee itse hakea oppilaitokseltaan palkka toiselle harjoittelukuukaudelle. Jos hakijalla ei ole harjoittelutukea, voidaan asiasta neuvotella erikseen.

ANONYYMI REKRYTOINTI
Harjoittelijarekrytoinnin ensimmäinen kierros toteutetaan anonyyminä. Harjoittelupaikkaa haetaan täyttämällä alla oleva lomake 12.01.2020 mennessä. Huolehdithan, että et lomaketta täyttäessä paljasta nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai kansallisuuttasi.

Olemme kaikkiin hakijoihin puhelimitse yhteydessä tammikuussa 2020 viikolla 3 jatkoon pääsystä. Jatkoon päässeiltä hakijoilta tullaan pyytämään ansioluettelo pdf-muodossa. Haastatteluun valitut hakijat haastatellaan Skypen tai puhelimen välityksellä. Harjoittelija pyritään valitsemaan helmikuun 2020 alkuun mennessä.

Anonyymillä rekrytoinnilla festivaali varmistaa, että kaikki hakijat tulevat haussa yhdenvertaisesti huomioiduksi.

MEIDÄN FESTIVAALI
Meidän Festivaali (ent. Tuusulanjärven kamarimusiikki) on ennakkoluuloton, kulttuurielämää uudistava, yhteiskunnallisesti valveutunut ja poikkitaiteellisista tempauksista tunnettu kamaritaidetapahtuma. Heinäkuun lopulla Tuusulanjärven historiallisessa ympäristössä koettava tapahtuma perustettiin vuonna 1997. Tapahtuman taiteellisena johtajana toimii Kamus-kvartetti. Meidän Festivaali on palkittu Finland Festivalsin Vuoden Festivaali 2011 -nimikkeellä sekä vuoden 2013 musiikin valtionpalkinnolla. Tapahtuman järjestää Järvenpään Sibelius-seura ry.

Meidän Festivaali järjestetään tulevana kesänä 26.7.-1.8.2020 ja ohjelma julkaistaan keväällä 2020.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa:

Petra Piiroinen, toiminnanjohtaja
Meidän Festivaali
Kalevankatu 34 A 9, 00180 Helsinki
tel. +358 41 548 7098
petra.piiroinen@meidanfestivaali.fi

Kyselyt mielellään ensisijaisesti sähköpostitse. Huomioithan, että toiminnanjohtaja kesälomailee 16.12.2019–6.1.2020.

www.meidanfestivaali.fi
www.facebook.com/meidanfestivaali
Twitter @OurFestival_
Instagram @meidanfestivaali
Puhelinnumero *
Kirjoita puhelinnumero, josta sinut tavoittaa arkisin 9-16 välillä. Varmistathan, että numero on oikein. Sinua tavoitellaan tästä puhelinnumerosta rekrytoinnin etenemisestä tiedotettaessa.
Opinnot ja harjoittelutuki
Oppilaitos *
Pääaine tai opintosuuntaus *
Opintojen vaihe *
Kuvaa opintojesi vaihetta parhaillaan; esim. "Toisella vuodella ammattikorkeakoulussa" tai "Ensimmäistä vuotta maisterivaiheessa".
Olen suorittanut opintoihin kuuluvan harjoittelujakson aikaisemmin *
Harjoittelu kuuluu osaksi opintojani *
Harjoittelutuki *
Tarkenna tähän, jos haluat kertoa tarkemmin oppilaitoksesi harjoittelutuesta tai opintojesi vaiheesta:
Kielitaito
Suomi: kirjallinen *
Suomi: suullinen *
Englanti: kirjallinen *
Englanti: suullinen *
Ruotsi: kirjallinen *
Ruotsi: suullinen *
Muu kielitaito
Kokemus ja motivaatio
Kerro vähintään yhdestä ja enintään kolmesta Meidän Festivaalin harjoittelijan tehtävän kannalta kiinnostavimmasta työkokemuksestasi. Kokemuksesi voivat olla palkka- tai vapaaehtoistöitä – valitse harjoittelun kannalta mielestäsi merkittävimmät kolme kokemustasi työelämästä. Kokemusten ei välttämättä tarvitse millään lailla liittyä tapahtuma-alaan, taiteeseen tai kulttuuriin. Kerro niistä ainakin seuraavat:
- Työskentelyn ajanjakso
- Työpaikka
- Tehtävänimike ja mitä se piti sisällään
Työkokemus 1. *
Työkokemus 2.
Työkokemus 3.
Huolehdithan, että et vastatessasi vahingossa paljasta nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai kansallisuuttasi.
Miksi haet Meidän Festivaalin harjoittelijan paikkaa? *
Mitä haluaisit harjoittelussa oppia? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Järvenpään Sibelius-seura ry.