CSILLAGOS ÉG SÉTA online vezetőfüzettel - megrendelési űrlap
Helyszín: szabadon választható

Részvételi díjak:

A program alapdíja kezelhető vezetőfüzettel 4.800,- Ft/csoport, 2-6 főig

A négy évszakra szóló bérlet 3.900,- Ft/csoport/alkalom

A csak megtekintésre alkalmas vezetőfüzet: +1.200,- Ft/fő - külön kérhető, és a program vagy a bérlet alapdíján felül fizetendő

A kiegészítő vezetőfüzet(ek) díja +3.600,- Ft/füzet/csoport, 2-6 főig - külön kérhető, és a program vagy a bérlet alapdíján felül fizetendő

Felhívjuk a figyelmét, hogy ennek az űrlapnak a kitöltése és beküldése megrendelésnek számít, és fizetési kötelezettséggel jár!
A RÉSZTVEVŐ(K) ADATAI
Az Ön neve *
Kérjük, adja meg a teljes nevét, amin regisztrálhatjuk a programon résztvevő csoport vezetőjeként
Az Ön telefonszáma *
Kérjük, adja meg azt a telefonszámot, amin szükség esetén fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, és akár a program ideje alatt is elérhető rajta. A telefonszám formátuma csak szám, írásjelek nélkül, ország és szolgáltató előhívóval: '36000000000'
Az Ön e-mail címe *
Kérjük, pontosan adja meg azt az e-mail címét, amire a jelentkezés visszaigazolását, és a programmal kapcsolatos további tudnivalókat elküldhetjük.
Kérjük, hogy jelölje meg az(oka)t a program(oka)t, amely(eke)n részt kívánnak venni, és kérik a vezetőfüzethez való hozzáférést. *
Required
TAVASZI SÉTA - március és június között
Kérjük, hogy jelölje meg a részvétel dátumát, ha ehhez a programhoz kérik a vezetőfüzethez való hozzáférést, vagy hagyja üresen.
MM
/
DD
NYÁRI SÉTA - május és október között
Kérjük, hogy jelölje meg a részvétel dátumát, ha ehhez a programhoz kérik a vezetőfüzethez való hozzáférést, vagy hagyja üresen.
MM
/
DD
ŐSZI SÉTA - augusztus és december között
Kérjük, hogy jelölje meg a részvétel dátumát, ha ehhez a programhoz kérik a vezetőfüzethez való hozzáférést, vagy hagyja üresen.
MM
/
DD
TÉLI SÉTA - december és március között
Kérjük, hogy jelölje meg a részvétel dátumát, ha ehhez a programhoz kérik a vezetőfüzethez való hozzáférést, vagy hagyja üresen.
MM
/
DD
További résztvevők és adataik *
Kérjük - amennyiben vannak - itt sorolja fel az Önnel érkező résztvevők életkorát.
A résztvevők pontos száma, összesen (fő) *
Kérjük, hogy azt a létszámot tüntesse fel, akiknek - Önt is beleértve - számíthatunk a részvételére.
Hány fő kér külön hozzáférést a megtekinthető vezetőfüzethez, a csoportvezető által kezelhető vezetőfüzeten kívül? *
Kérjük írja be ide azoknak a személyeknek a számát, akik a saját mobileszközükről szintén szeretnék követni a vezetőfüzetet, kezelhetőség nélkül, csak megtekinthető formában. A csak megtekintést engedő vezetőfüzet díja +1.200,- Ft/fő, amit az itt leadott külön kérésre biztosítunk. A díja a program alapdíján felül kerül számlázásra.
Kérnek-e hozzáférést kiegészítő vezetőfüzethez?
Számlázási név és cím megadása
A program befizetett díjáról minden esetben számlát állítunk ki a befizető nevére és címére. Kérjük, hogy pontos nevet és postai címet adjon meg, hogy a befizetését könyvelni lehessen!
A befizető neve: *
Település neve *
Közterület neve, házszám *
Irányítószáma *
... már csak két kérdés:
Honnan hallott erről a programunkról? *
Üdvözölhetjük-e ismerősként? *
Kérjük, jelölje meg, hogy vette-e már részt az ÖSVÉNY Oktatóközpont valamely programján, találkozott-e már velünk valahol korábban.
Required
A program előtt a jelentkezésről visszigazolást, a befizetést követően pedig részletes tájékoztatót küldünk a tudnivalókról. Ha a részletekkel kapcsolatban kérdései vannak, keressen minket bizalommal! Mindig szívesen állunk rendelkezésre!
További információk
Rogovszky Zoltán - szakmai vezető
telefon: +36 30 594 83 27;
e-mail: iroda(at)osvenykft.hu;

Bankszámlaszám, ahova a visszaigazolást követően a befizetést várjuk:
11740047-20136088 (OTP, ÖSVÉNY Oktatóközpont Kft.)
Az átutalásnál, a közlemény rovatban kérjük, feltétlenül tüntessék fel a program nevét, hogy azonosítani tudjuk, hogy melyik programra történt a befizetés! Visszaigazolás nélkül ne utaljon!
A jelentkezés feltételei *
A jelentkezést csak a kitöltött jelentkezési lap beérkezése, és az összeg - a fent megadott bankszámlánkra történő - befizetése esetén fogadjuk el! A jelentkezési lap beérkezését minden esetben visszaigazoljuk. A befizetett részvételi díjat a résztvevő általi visszamondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy