Funktionär Borås Pride 2020
Hej!

Vad roligt att du vill vara funktionär under Borås Pride 2020! Det är tack vare dig och våra andra drygt 60 funktionärer som Borås Pride är möjligt. Tillsammans skapar vi tre dagar för alla, där hbtqia-personers rättigheter är i fokus.

Som funktionär under Borås Pride arbetar man ideellt. Det innebär att ingen får någon ekonomisk ersättning. Däremot kommer vi se till att du som arbetar som funktionär får något att äta och dricka under dina pass och annat som du behöver för att kunna utföra ditt uppdrag.

Som funktionär bidrar du med det som just du är bra på och tycker är roligt. Alla funktionärer arbetar med olika uppdrag och det finns alldeles säkert något som passar just dig. Vi kommer t.ex behöva funktionärer till paraden, funktionärer som kan ge information till de som har frågor, dela ut program, sälja flaggor och pins, ansvara för backstage/artister m.m.


Viktiga datum:
Informationsmöte
Datum: 16/3 & 20/4
Tid: 18:30-20:00.
Plats: Meddelas senare

Säkerhetsutbildning
Datum: 12/5
Tid: 18:30-20:00.
Plats: Meddelas senare

Välkommen med din ansökan!


**********************************************


Mer information:
http://www.boraspride.se/medverka/


Borås Prides värdegrund
1 § Borås Pride (Arr: RFSL Sjuhärad) ställer sig bakom Europeiska konventionen om Skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna.
2 § Borås Pride (Arr: RFSL Sjuhärad) arbetar för att stärka hbtqia-personers rättigheter och tar aktivt avstånd från all form av diskriminering som exempelvis rasism, sexism, homofobi och transfobi.
3 § Borås Pride (Arr: RFSL Sjuhärad) solidariserar sig med andra rörelser som riskerar diskriminering och förtryck, och som verkar i samma anda som Borås Pride.
4 § Borås Pride (Arr: RFSL Sjuhärad) är öppen för alla som delar ovanstående värderingar.

Email address *
Namn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Personnummer ÅÅ-MM-DD *
Your answer
Närmast anhörig vid olycksfall/tillbud (namn & telefonnummer) *
Your answer
Vad föredrar du att hjälpa till med under Pride? *
Required
Vad har du för klädstorlek? *
Required
Vilka dagar & tider har du möjlighet att hjälpa till?
Morgon
Förmiddag
Middagstid
Eftermiddag
Kväll
Natt
Torsdag 25/6
Fredag 26/6
Lördag 27/6
Har ni någon allergi? *
Om ja, vad?
Your answer
Har ni något att tillägga som kan va bra för oss att känna till? Exempel på tidigare erfarenheter, ex kassavana, säkerhetsuppdrag etc. Speciella matpreferenser m.m.
Your answer
GDPR - Hur använder vi dina personuppgifter? Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Enligt GDPR, har du rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att göra ändringar, eller begära att vi raderar dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@boraspride.se
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of RFSL. Report Abuse