Intresseanmälan för att bli funktionär under Borås Pride 30/6-2/7 2022

Hej!

Vad roligt att du vill vara funktionär! Det är tack vare dig och våra andra funktionärer som Borås Pride är möjligt. Tillsammans skapar vi dagar för alla, där hbtqi-personers rättigheter, välmående, livssituation, orättvisor och kamp är i fokus.


Som funktionär under Pride arbetar man ideellt. Det innebär att ingen får någon ekonomisk ersättning. Däremot kommer vi se till att du som arbetar som funktionär får något att äta och dricka under dina pass och annat som du behöver för att kunna utföra ditt uppdrag.

Som funktionär bidrar du med det som just du är bra på och tycker är roligt. Alla funktionärer arbetar med olika uppdrag och det finns alldeles säkert något som passar just dig.

Välkommen att fylla i ansökan nedan.

När du fyllt i den kommer du få en bekräftelse på att vi tagit emot den och samtidigt läggs du även till i vårt e-postutskick som vi använder oss av för att hålla er uppdaterade om allt som händer och sker inför Borås Pride 2022, därför är det viktigt att ni kontrollerar så att e-postadressen ni anger, stämmer.

Tack för att ni vill vara en del av detta och tipsa gärna någon du känner! Granne, vän, arbetskollega, släkting etc.

Hur fungerar Borås Pride med Covid-19? Vi arbetar och planerar inför ett Borås Pride 30/6-27/7 2022. Vi utgår från en normal upplaga likt tidigare år nu när restriktionerna släppt men vi är självklart förberedda om vi skulle behöva justera vårt upplägg, allt för att följa de restriktioner och rekommendationer som gäller från myndigheterna.

**********************************************


Mer information:
http://www.boraspride.se/medverka/


Borås Prides värdegrund
1 § Borås Pride (Arr: RFSL Sjuhärad) ställer sig bakom Europeiska konventionen om Skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna.
2 § Borås Pride (Arr: RFSL Sjuhärad) arbetar för att stärka hbtqia-personers rättigheter och tar aktivt avstånd från all form av diskriminering som exempelvis rasism, sexism, homofobi och transfobi.
3 § Borås Pride (Arr: RFSL Sjuhärad) solidariserar sig med andra rörelser som riskerar diskriminering och förtryck, och som verkar i samma anda som Borås Pride.
4 § Borås Pride (Arr: RFSL Sjuhärad) är öppen för alla som delar ovanstående värderingar.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn *
Telefonnummer *
Personnummer ÅÅ-MM-DD *
Närmast anhörig vid olycksfall/tillbud (namn & telefonnummer) *
Vilka dagar & tider har du möjlighet att hjälpa till?
Morgon
Förmiddag
Middagstid
Eftermiddag
Kväll
Torsdag 30/6
Fredag 1/7
Lördag 2/7
Har du någon allergi? *
Om ja, vad?
Har du speciella matpreferenser? *
Om ja, vad?
Vilken klädstorlek har du? *
Har du möjlighet eller kan du tänka dig att hjälpa till i planeringsarbetet innan Borås Pride 2022 äger rum? *
Vilka områden vill du helst hjälpa till med? Observera att detta endast är önskemål och att vi vid schemaläggning först och främst ser till att alla positioner är bemannade under dagarna. *
Har ni något att tillägga som kan va bra för oss att känna till? Exempel på tidigare erfarenheter: kassavana, säkerhetsuppdrag, arbete med sociala medier etc.
GDPR - Hur använder vi dina personuppgifter? Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Enligt GDPR, har du rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att göra ändringar, eller begära att vi raderar dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@boraspride.se
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of RFSL. Report Abuse