Δήλωση Εθελοντικής προσφοράς στην Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης
Πάρτε μέρος στην Δράση και προσφέρετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε κάτι που κάνει πραγματική διαφορά. Σκοπός μας είναι η Συναισθηματική Ενδυνάμωση του 1% του ελληνικού πληθυσμού και για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε την βοήθειά σας! Παρέχουμε πολλά οφέλη και δυνατότητες σε όλους όσους προφέρουν εθελοντική εργασία! Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!
Το όνομά σας *
Your answer
Το επίθετό σας *
Your answer
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Your answer
Email επικοινωνίας *
Your answer
Η ηλικία σας *
Μορφωτικό Επίπεδο *
Ποιά σχολή ή πανεπιστήμιο τελειώσατε με τι ειδίκευση;
Μόνο για όσους έχουν απαντήσει ΙΕΚ, Ιδιωτικές σχολές, Τεχνολογική Εκπαίδευση, Πανεπιστημιακή μόρφωση, Μεταπτυχιακό - Διδακτορικό και Απόφοιτοι Ψυχολογίας (κατεύθυνση ή παραπάνω σπουδές)
Your answer
Οικογενειακή Κατάσταση *
Σε ποιον τομέα της Δράσης Κοινωνικής Ενδυνάμωσης θα ενδιαφερόσασταν να προσφέρατε εθελοντική εργασία; *
Θέλουμε να σας γνωρίσουμε! *
Γράψτε μας λίγα λόγια για εσάς, τα ενδιαφέροντά σας, τα χόμπι σας και για ποιον λόγο θέλετε να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης!
Your answer
Σας Ευχαριστούμε!
Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για τις θέσεις και τα οφέλη της Δράσης Κοινωνικής Ενδυνάμωσης Σε όλους τους εθελοντές μας προσφέρουμε στο τέλος της προσφορά τους τιμητική πλακέτα και αποδεικτικό προσφοράς. Σε μερικά τμήματα υπάρχει και ανάλογη εκπαίδευση!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms