Regisztráció // Újépítés és újjáépítés a Várban - Városi Séták x Othernity // 2021. augusztus 15. 16:00
// A Teherelosztó nincs többé: épületét a közelmúltban elbontották. A séta során ezért a Teherelosztó esetéből kiindulva megismerkedhetünk a budavári örökségvédelem kiemelt példáival és különféle mintáival: rövid sétánkon látni fogjuk a különféle korszakok eltérő hozzáállásait, de az is kiderül, hogy azért maradt még Virág Csaba-épület a Várban!

// Sétavezető: Kovács Dániel művészettörténész, kurátor, a 2021-es Velencei Építészeti Biennále Magyar Pavilonjának egyik kurátora, a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ muzeológus munkatársa.

// A pontos találkozási helyszínt a regisztráció lezárása után írjuk meg válasz e-mailben!
// A séta ára 3500 Ft, diákoknak 2500 Ft. Fizetési lehetőség a helyszínen készpénzben és bankkártyával is lehetséges. (Kérjük, próbálj meg a pontos összeggel érkezni.)

// A sétán való részvételhez védettségi igazolvány szükséges. A séta során kérjük a járványügyi szabályok betartását. A belső terekben maszk viselése kötelező! Maximum létszám 30fő!

// Személyes adataid védelme kiemelkedően fontos számunkra, ezért Alapítványunk felelősséget is vállal, és az Adatvédelmi Tájékoztatóban rögzítetteknek megfelelően járunk el, azt harmadik személynek nem adjuk át, másra nem használjuk fel.

// Az Adatvédelmi Tájékoztató/Nyilatkozat itt elérhető: http://kek.org.hu/media/attachment/adatkezelesi_nyilatkozat.pdf
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
E-mail cím *
Résztvevő személyek száma *
Adatvédelmi nyilatkozat
Személyes adataid védelme kiemelkedően fontos számunkra, ezért Alapítványunk felelősséget is vállal, és az Adatvédelmi Tájékoztatóban rögzítetteknek megfelelően járunk el, azt harmadik személynek nem adjuk át, másra nem használjuk fel.
Az Adatvédelmi Tájékoztató/Nyilatkozat itt elérhető: http://kek.org.hu/media/attachment/adatkezelesi_nyilatkozat.pdf
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KÉK. Report Abuse