Lähiruokakysely / Pudasjärven Kehitys Oy
Oletko kiinnostunut lähiruoan tuotannon käynnistämisestä? Kyselyn tarkoitus on tuoda tietoa tarpeista, jotta palveluja ja koulutusta voidaan kehittää.

Pudasjärvellä on pulaa lähiruoantuottajista. Kaupat, ravintolat ja keskuskeittiö ostaisivat paikallisia elintarvikkeita, mutta tarjonta on vähäistä. Kauppoihin toivotaan esimerkiksi paikallisia vihanneksia ja juureksia, puutarhamarjoja, leipää ja pullaa. Yrityksillekin olisi sijaa, sillä paikkakunnalta puuttuu muun muassa leipomo. Tuotettavien elintarvikemäärien ei heti tarvitse olla suuria, sillä pienemmilläkin toimituksilla virkistetään ja aktivoidaan toivottua lähiruoan tarjontaa.

Pudasjärven Kehitys Oy tarjoaa lähiruoan tuottamisesta kiinnostuneille apua ja tukea muun muassa elintarvikelainsäädäntöön, myyntiin ja markkinointiin, sekä itse kasvattamiseen liittyvää ohjausta. Tukena on paikkakunnan oma lähiruoka-asiantuntija ja yritysneuvoja, joilta saat neuvontaa maksutta.

Lisätietoa ja yhteystiedot: www.pudasjarvenkehitys.fi
Olen kiinnostunut lähiruokatuotannon käynnistämisestä. *
Jos vastasit edelliseen kysymykseen kyllä, mitä tuotantoa suunnittelet?
Tarvitsetko neuvontaa tuotannon ja/tai yritystoiminnan käynnistämiseksi? Minkälaisista asioista haluaisit saada neuvoja ja ohjausta?
Mitä esteitä näet kohdallasi liittyen elintarviketuotannon aloittamiseen?
Oletko aiemmin toiminut ruoantuottajana? *
Required
Jos vastasit kyllä, mitä olet tuottanut ja miksi tuotanto päättyi?
Tarvitsetko maata kasvinviljelyn aloittamiseen?
Clear selection
Olisitko kiinnostunut ostamaan/vuokraamaan maata lähiruokatuotannon aloittamiseen? Onko sinulla mahdollisuus tarjota maata vuokralle/ostettavaksi?
Sivukylillä voisi olla mahdollisuus perustaa yhteinen puutarhaviljelmä ja saada tuottoa kyläyhdistykselle/kyläläisille. Haluaisitko, että tällainen mahdollisuus selvitetään sinun kylälläsi? *
Jos vastasit edelliseen kyllä, kerro mille kylälle toivoisit selvitystä.
Mikä on tämän hetkinen toimenkuvasi? *
Ryhtyisitkö opiskelemaan puutarhatuotantoa (sis. juuresten, vihannesten ja puutarhamarjojen viljely sekä kasvihuoneen perustaminen), mikäli sellaista järjestettäisiin Pudasjärvellä? *
Required
Jos vastasit kyllä, mitä erityisesti toivot koulutukselta?
Miten mielestäsi Pudasjärvellä on huomioitu maaseudun kehittäminen? Kerro myös toiveesi maaseudun kehittämiseen liittyen.
Olisitko kiinnostunut tutustumaan lähiruokatuotantoon muualla? Minkälaiseen tuotantoon haluaisit perehtyä tai kiinnostaako esim. tutustumiskäynti johonkin tiettyyn yritykseen ja sen toimintaan?
Pidätkö lähiruokatuottajien verkostoitumista ja yhteistyötä tärkeänä? *
Verkostoituminen ja yhteistyö on tärkeää
En ole kiinnostunut verkostoitumisesta tai yhteistyöstä
Mitä muuta haluaisit mainita lähiruoantuottamisesta ja myymisestä?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy