Ilmoita yrityksenne mukaan Joulupuu-keräykseen vuonna 2020
Joulupuu on Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämä jokavuotinen hyvän mielen joululahjakeräys, jonka avulla kerätään joululahjoja Helsingin kaupungin lastensuojelun piirissä oleville lapsille ja nuorille. Lahjoja keräykseen voivat toimittaa sekä yksityishenkilöt että yritykset, joista yritysten tulee ilmoittautua mukaan keräykseen etukäteen.

Kerätyt lahjat saatetaan Helsingin alueen lastensuojelun piirissä oleville lapsille sekä nuorille Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämän Joulupuu-keräyksen ja Helsingin kaupungin toimesta.

Miten osallistun yrityskeräykseen:

Täytä oheinen osallistumislomake, organisoi yrityksenne Joulupuu-lahjojen keräys, varaa toimitusaika ajanvarauskalenterista ja toimita kerätyt lahjat sovittuna aikana 8.-10.12.2020 välisenä aikana (tarkka aika tarkentuu vielä!) Helsingin kaupungin keräyspisteeseen, josta lahjat lähtevät saajilleen kaupungin sosiaalityöntekijöiden toimesta.

Annettavien lahjojen tulee olla käyttämättömiä – joko itse tehtyjä tai ostettuja. Lahjoihin kiinnitetään pakettikortti, joka kertoo, millainen lahja on kyseessä (viralliset pakettikortit ja muuta tärkeää informaatiota löydät osoitteesta https://joulupuu.org/yrityksille/). Eniten tarvetta vuonna 2020 on 11 - 17 -vuotiaiden nuorten lahjoille.

Yrityksenne saa osallistuessaan keräykseen käyttää hyvän maun mukaisesti Joulupuun logoa ja annettuja materiaaleja keräyksen järjestämisessä sekä omassa viestinnässään. Tallennamme yrityksen tiedot Joulupuu-keräyksen järjestämistä varten.

Avaamme n. 1 kk ennen toimitusaikaa ajanvarausjärjestelmän, josta jokainen yrityslahjoittaja varaa itselleen sopivan toimitusajankohdan, jolloin itse toimittaa lahjat keräyspisteeseen.

Haluaisiko yrityksenne olla mukana tukemassa Joulupuu-keräyksen jatkuvuutta ja mahdollistamassa projektin kehittämisen?

Etsimme Joulupuu-keräykseen myös sponsoreita, jotka saavat panoksestaan näkyvyyttä Joulupuu-projektissa. Olemme hyväntekeväisyysprojekti, joka ei tavoittele eikä tuota voittoa, mutta kuten kaikilla projekteilla, myös Joulupuulla on kiinteitä kustannuksia, joiden kattaminen sponsorituloilla on elinehto toimintamme jatkuvuudelle. Olisimme todella kiitollisia, mikäli yrityksenne ojentaisi auttavan käden ja tukisi Joulupuuta myös pienellä taloudellisella panostuksella. Ilmoita kiinnostuksestanne alla ja otamme sinuun yhteyttä kumppanuuden yksityiskohtien sopimiseksi!

Haluaisiko yrityksenne osallistua Joulupuu-keräykseen vapaaehtoistyöllä?

Joulupuu-keräys toteutetaan täysin vapaaehtoisvoimin ja apukäsiä kaivataan erityisesti Forumissa olevalle keräyspisteelle sen aukioloaikoina. Alustava keräysajankohta on 11.-13.12.2020. Mikäli yrityksestänne löytyy innokkaita lahjojen vastaanottajia ja varastoapulaisia, he ovat enemmän kuin tervetulleita avuksi keräyspäivinä! Ilmoita kiinnostuksestanne alla ja otamme sinuun yhteyttä!


Oli osallistumistapanne lahjoja, sponsorointia tai vapaaehtoistyötä - Suurkiitos osallistumisestanne jo etukäteen! :)
Email address *
Yrityksen nimi *
Yhteyshenkilö *
Yhteyshenkilön puhelinnumero *
Yhteyshenkilön sähköposti *
Osallistumme Joulupuu-keräykseen *
Alustava arvio lahjamääristä *
Required
Yrityksemme on lisäksi kiinnostunut toimimaan Joulupuu-keräyksen tukijakumppanina vuonna 2020 *
Yrityksemme on kiinnostunut vapaaehtoistyöstä Joulupuu-keräyksessä *
Keräysmateriaalit
Keräysmateriaalit löytyvät osoitteesta https://joulupuu.org/yrityksille/
Lahjojen toimitus
Yritys toimittaa lahjat itse Helsingin kaupungin toimipisteeseen aikavälillä 8.-10.12. Toimitusta varten yritys varaa toimituskalenterista ajan, jolloin lahjat voi toimittaa.

Lähetämme tarkemman lahjojen toimitusinfon sekä linkin toimituskalenteriin marraskuussa 2020.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy