Tehnike časovne reorientacije
12., 13. in 17. december 2019, 16.00 - 21.00, Kranj

Tečaj Tehnike časovne reorientacije: starostna regresija, starostna progresija in časovna distorzija je eden izmed nadaljevalnih tečajev v ciklu sedmih tečajev, ki jih Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije pod vodstvom prof. dr. Marjana Pajntarja izvaja z namenom poglobljenega izobraževanja tehnik in pristopov medicinske hipnoze na različnih področjih. Program sodi v okvir trajnega izobraževanja, ki je usklajeno s pravili ESH (Evropske zveza za hipnozo) za pridobitev diplome TERAPEVT MEDICINSKE HIPNOZE. Na tečaj se lahko prijavite vsi, ki ste že opravili začetni tečaj Osnove medicinske hipnoze in prvi nadaljevalni tečaj Oblikovanje hipnotskih sugestij.

Tečaj je namenjen zdravnikom, stomatologom, psihologom in drugim zdravstvenim delavcem, ki delajo pod vodstvom zdravnika, stomatologa ali psihologa ter študentom zadnjih letnikov medicine, dentalne medicine in psihologije. Udeleženci po opravljenem tečaju prejmejo potrdilo o udeležbi, Zdravniška zbornica Slovenije pa svojim članom za udeležbo prizna 15 kreditnih točk.

Kotizacija znaša 300 €, za redne študente pa 150 €.
Več si lahko preberete na naši spletni strani http://www.hipnoza-dmhs.si.
Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na info@hipnoza-dmhs.si.

Priimek *
Your answer
Ime *
Your answer
Strokovni naziv *
Npr. dr. med., spec. ped. / študent psihologije
Your answer
Elektronski naslov *
Your answer
Naslov, pošta in poštna številka *
Your answer
Opravljeni tečaji *
Required
Kotizacija (300 / 150 EUR) *
Podatki za nakazilo: Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije, Ulica bratov Učakar 138, 1000 Ljubljana; TRR: SI56-0203-2025-6944-419 (NLB d.d.); Davčna številka: 58457577
Plačnik je pravna oseba
Your answer
Telefonska številka
Your answer
Dovoljenje za uporabo osebnih podatkov *
S prijavo soglašate, da Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije (DMHS) zbira, hrani in uporablja zgoraj vnešene osebne podatke v namene obveščanja o prihajajočih izobraževanjih. Z označitvijo polja "soglašam z uporabo osebnih podatkov v namene obveščanja o prihajajočih dogodkih DMHS" dovoljujete pošiljanje sporočil o prihajajočih dogodkih DMHS na vaš elektronski naslov. Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije je zavezano k varovanju vaših osebnih podatkov in jih pod nobenimi pogoji ne bo posredovalo tretji osebi. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s kratkim sporočilom na elektronski naslov info@hipnoza-dmhs.si.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service