Bloeien: Vervolgtraining TT Nederland
Met dit formulier kun je je aanmelden voor de TT-vervolgtraining 'Bloeien' van zaterdagochtend 12 t/m zondagmiddag 13 september 2015. Uiteraard zullen we de door jou verstrekte gegevens vertrouwelijk behandelen.

LET OP: met het invullen van dit formulier is je deelname nog niet definitief, dat is pas het geval als we je betaling hebben ontvangen. We hanteren 3 tarieven; afhankelijk van je inkomen betaal je dus naar draagkracht: € 80,-, € 100,- of € 120,-. Maak het bedrag van je keuze over op ons Triodos-rekeningnummer NL64 TRIO 0786 7988 66 t.n.v. stichting Transition Towns Nederland, o.v.v. 'Bloeien september 2015'.
We hebben maximaal plaats voor 25 deelnemers. Bij grotere belangstelling hanteren we de volgorde van binnenkomst van betalingen. Betaal dus svp direct na invulling van dit formulier! De inschrijving voor deze training is nu geopend.
voor- en achternaam *
woonplaats *
telefoonnummer(s) *
email-adres *
mag je email-adres getoond worden aan andere deelnemers? *
Hoe heb je van deze training gehoord? *
in welke plaats ben je actief of overweeg je dat te worden? *
heb je een speciaal dieet of allergie? *
Alle maaltijden zijn sowieso biologisch, vegetarisch en zoveel mogelijk bereid met lokale producten.
toelichting dieet of allergie
Hoe specifieker je bent, hoe beter we ervoor kunnen zorgenn dat er aan je wensen kan worden voldaan. Zonodig neemt iemand van de catering contact met je op.
Heb je het nodig om apart / in een bed te slapen? We gaan dan voor je op zoek naar een logeeradres. *
De accomodatie in Deventer is gevarieerd: we hebben in het gebouw ruimte om op de grond te slapen in door jou zelf meegebrachte slaapzak+matje. In de tuin hebben we plek voor enkele tentjes. Verder kunnen we een (beperkt) aantal slaap-adressen aanbieden bij TT-ers in Deventer.
ANNULERINGSREGELING *
Voor het voorbereiden van de training en de catering moeten we een beeld hebben van hoeveel mensen er komen en wat hun evt. wensen zijn. Mocht je je hebben aangemeld en betaald maar alsnog niet kunnen of willen deelnemen, dan geldt de volgende regeling: Probeer allereerst om je door een ander uit je woonplaats te laten vervangen. Lukt dat niet, dan geldt tot 3 weken voor aanvang van de training: 100% restitutie. Tussen drie weken en 10 dagen voor aanvang van de training: 50% restitutie. Korter dan 10 dagen voor aanvang van de training: 0% restitutie -- in geval van overmacht: kunnen we je deelname dan eventueel wel doorschuiven naar het eerstvolgende trainingsweekeinde.
Required
dank je wel, dat was het!
heb je nog aanvullende opmerkingen of vragen die je elders in dit formulier niet kwijt kon, dan kun je die hieronder opschrijven. N.B.: Als je dit formulier straks hebt verzonden, krijg je nog een bevestigingspagina in beeld met belangrijke informatie. Tot ziens!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy