Formular de înscriere - Fii un tată activ! (editia a III-a)
Suntem foarte bucuroși să vă dăm o nouă întâlnire la a treia ediție ,,Fii un tată activ!” pe 12 noiembrie, începând cu ora 18,30.

Ediția aceasta își propune să reunească tăticii (dar și mămicile), după un sezon plin de vacanțe și călătorii, la o nouă rundă de discuții. Evenimentul se va concentra pe modul în care tăticii își gestionează emoțiile în relația cu cei mici, pe bunăstarea interioară a părinților și a copiilor, precum și pe reperele pe care fiecare părinte trebuie să le aibă în vedere când se pune problema dezvoltării emoționale a celor mai tineri membri ai familiei.

Evenimentul va avea loc la Artist Café (Str. Lipscani, nr. 30-34, în incinta magazinului Diverta, la etajul 2).
Email address *
Prenume *
Nume *
E-mail
Telefon
Notă de informare privind confidențialitatea datelor cu caracter personal
Ce date colectăm?

În general, procesăm date personale în următoarele contexte: formulare de înscriere la activitățile/proiectele/evenimentele asociației, cereri de înscriere pentru serviciile de terapie/consiliere furnizate de asociație, formulare de înscriere ca voluntar sau pentru angajare, date de contacte pentru noutăți.
Datele procesate cuprind, de regulă următoarele informații: date de contact, nume, date cu caracter personal în contextul beneficiarilor asociației, angajaților și voluntarilor pentru a satisface cerințele obligatorii ale legislației naționale.
În mod anonim, folosim serviciul Google Analytics pentru a putea evalua traficul pe pagina noastră web fără să identificăm personal vizitatorii. Acest serviciu este gratuit și analizează la nivel colectiv informații precum timpul petrecut pe site sau paginile cele mai vizitate.

Cum obținem datele?

Procesăm direct doar datele transmise de tine (de exemplu, cele trimise de tine printr-un formular de înscriere) și exclusiv cu acordul tău (exprimat prin opt-in sau prin bifarea unor căsuțe prin care îți exprimi acordul care nu sunt niciodată prebifate).
Întotdeauna te informăm și îți cerem acordul înainte de a colecta și procesa datele tale. Nu intrăm în posesia datelor tale de la terțe părți, nu le cumpărăm și nu le vindem.
Colectarea datelor are întotdeauna o bază legală. Prin urmare, datele tale personale sunt colectate în baza acordului exprimat de tine, interesul legitim, obligații legale (de ex., Codul Muncii, Legea Voluntariatului 78/2014 etc.) sau contractuale.

Cum folosim datele?
Folosim datele tale în scopurile pe care le menționăm în această politică: administrare baze de date, gestionarea proceselor de recrutare și selecție în cadrul echipei Asociației Activity sau evenimentelor sale, arhivare, diagnosticare și oferirea serviciilor de terapie și consiliere, îndeplinirea unor obligații legale, trimiterea de noutăți (când avem acordul tău), comunicare generală non-promoțională).

Ce drepturi ai?

Poți să ne soliciți să îți actualizăm datele sau să le portăm.
Ne poți solicita să îți transmitem ce date personale deținem în acest moment despre tine. Te poți aștepta să avem doar datele pe care tu ni le-ai împărtășit (de exemplu, prin completarea unui formular de înscriere la unul dintre atelierele noastre);
Ai dreptul de a solicita și distrugerea datelor personale pe care le avem despre tine (dreptul de ,,a fi uitat”). Totuși, în anumite situații, această solicitare poate însemna și retragerea dintr-o anumită activitate (de exemplu, dacă ne soliciți să ștergem datele tale dintr-o înscriere la un curs, vom considera că ți-ai retras și participarea la eveniment având în vedere că ne aflăm în imposibilitatea de a lua legătura cu tine). De reținut că această solicitare nu se poate face atunci când datele sunt procesate în baza unor obligații legale.

Mai multe despre politica noastră de confidențialitate aici: https://bit.ly/32h8Ez6.
Declarație de consimțământ *
Required
Doresc sa imi fie distribuite comunicari privind evenimente viitoare organizate de Asociatia Activity.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy