Jelentkezési Lap Dosta Gyermekkonzultációhoz
A Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület ’Children Consultations for the development of child friendly resources in the framework of Dosta! campaign’ projekt keretében gyermekkonzultációt szervez.

A gyermekrészvétellel megvalósuló konzultáció az Európa Tanács „Dosta! “Enough! Go beyond prejudice, meet the Roma!” (Elég! Lépj túl az előítéleteken, ismerd meg a romákat!) kampányához kapcsolódik, amely a romákat sújtó előítéltetek és sztereotípiák ellen kíván fellépni. A kampány gyermekbarát verziójának előkészítésére 2018 folyamán kerül sor, az Európa Tanács Gyermekjogi Stratégiájának prioritását figyelembe véve a gyermekek is bevonásra kerülnek az előkészítő folyamatba.

Ennek köszönhetően 2017 utolsó negyedévében Albániában, Magyarországon, és Spanyolországban gyermekkonzultációk kerülnek megrendezésre, annak érdekében, hogy a roma és nem roma gyermekekből gyermekcsoportok elkészíthessék javaslatukat a gyermekbarát kampány tatralmi elemire vonatkozóan. Az előkészítés előtt álló gyermekbarát kampány is az előítéletek, sztereotípiák és diszkrimináció ellen kíván fellépni.

A két napos konzultáció során a romákat érintő előítéletekről, sztereotípiákról, diszkriminációról, továbbá cigány/romaellenességről, valamint az ezek elleni fellépés lehetőségeiről beszélgetünk majd a második nap ti, a résztvevők fogalmazzátok meg, illetve készítek el javaslatitokat a gyermekbarát kampányhoz.

A jelentkezéshez az alábbi űrlap kitöltése szükséges.

2017. november 14-ig e-mailben fogunk értesíteni a jelentkezésedről. Amennyiben sikeres volt a jelentkezésed, szükséges lesz a szüleidtől/törvényes képviselőd beleegyező nyilatkozatát is kérnünk a konzultáción való részvételedhez, amelyhez a formanyomtatványt az értesítő emailben küldünk el számodra, és a szülőd által aláírt változatát kell el hoznod a konzultációra.

Kérlek a jelentkezésed is beszéld meg a szüleiddel/törvényes képviselővel és majd az űrlapban add meg az ő elérhetőségét is.

A konzultáció időpontja november 18-19.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms