Punësim- Вработување
Përkujdesje për pleqët

Njoftim publik për aplikimin për trajnim në arsim profesional bazuar në projektin “Kujdesi i të moshuarve në kushte shtëpiake” në komunën e Tearcës, Zhelinës dhe Jegunovcës.

Informacioni mbi projektin dhe trajnimin

Shoqata Milenium në kuadër të projektit për përmirësimin e shërbimeve sociale “Kujdesi i të moshuarve në kushte shtëpiake” financuar nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale dhe Banka Botërore në bashkëpunim me komunën e Tearcës, Zhelinës dhe Jegunovcës, hap thirrje publike për të gjithë personat e interesuar që duan të fitojnë aftësi, kompetenca dhe çertifikatë për “Përkujdesje të të moshuarve”.
Kandidatët që përfundojnë me sukses trajnimin do të punësohen.

Metoda e aplikimit
Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke plotësuar formularin e meposhtem dhe dergoni CV tuaj ne email: info@school.neting.mk .

-------------------------------------------------------------------------------
Грижа за стари лица

Јавен оглас за аплицирање за обука за стручно образование заснована на проектот „Грижа за стари лица во домашни услови“ во општините Теарце, Желино и Јегуновце.
I. Информации за обуката и проектот

Здружението Милениум, во рамките на добиениот грант за подобрување на социјалните услуги „Грижа за стари лица во домашни услови“ финансиран од Министерството за Труд и Социјална политика и Светска банка во соработка со општините Теарце, Желино и Јегуновце, отвора јавен повик за сите заинтересирани лица кои сакаат да стекнат вештини, компетенции и сертификат за „Грижа за стари лица“.

Кандидатите кои успечно ќе ја завршат обуката ќе се бработуваат.

Начин на аплицирање:
Сите заинтересирани кандидати можат да се пријават со пополнување на формуларот и пратете вашето ЦВ на info@school.neting.mk

Emri dhe mbimeri / Име и презиме *
Adresa / Адреса *
Komuna/ Општина *
Numri i telefonit / Тел. број. *
Arsimimi / Образование *
Kualifikimi / Квалификација *
Datëlindja / Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Email / Е-маил
Shënim plotësues
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy