Ilmoittautuminen kesän 2024 SM-sarjoihin
Tämä on ilmoittautumislomake kesäkauden 2024 SM-sarjoihin (avoin, naiset, mixed ja U17).

Erillinen ilmoittautumislomake on tulossa lisäksi Hietsu Beach Ultimate -turnaukseen (6.-7.7. Helsinki) sekä naisten/avoimen sarjojen 5v5-harrasteturnaukseen (27.7. Helsinki).

Yksittäisten tourien päivämäärät, pelipaikat (tilanne 6.6.) ja viimeiset ilmoittautumispäivät näet alla.

8.–9.6.: SM-tour 1 avoin ja naiset
- Sijainti Vuosaari Helsinki
- Järjestäjä EUC
- Ilmoittautumistakaraja su 12.5.

15.6.: SM-tour 1 U17
- Sijainti Vihti
- Järjestäjä ViRHe
- Ilmoittautumistakaraja su 19.5.

29.-30.6. SM-tour 1 mixed
- Sijainti Tampere
- Järjestäjävastuut jaetaan osallistuville joukkueille (järjestäjäkorvausta ei makseta)
- Ilmoittautumistakaraja su 9.6.

10.-11.8.: SM-tour 2 avoin ja naiset
- Sijainti Pirkkahalli Tampere
- Järjestäjä UFO
- Ilmoittautumistakaraja su 14.7.

24.8.: SM-tour 2 U17
- Sijainti Otaniemi Espoo
- Järjestäjä EUC
- Ilmoittautumistakaraja su 28.7.

7.-8.9.: SM-tour 2 mixed
- Sijainti Pirkkahalli Tampere
- Järjestäjä UFO
- Ilmoittautumistakaraja su 11.8.

21.9.: SM-finaaliottelut avoin, naiset, mixed ja U17
- Sijainti Brahenkenttä Helsinki - tai muu sijainti riippuen järjestäjästä
- Järjestäjää ei ole
- Finaaliottelupaikasta luopumisen takaraja on kyseisen sarjan viimeisen osaturnauksen jälkeinen maanantai

---------------------------------------------------------------------------------------

Sarjamaksut kesällä 2024

- aikuisten SM-sarja 7v7 - 360 € / joukkue / tour
- aikuisten SM-sarja 5v5 - 300 € / joukkue / tour
- U17 SM-sarja - 70 € / joukkue / tour

Ilmoittautumisen peruminen

Osaturnaukseen ilmoittautumisen voi ennen ilmoittautumistakarajaa perua ilman seuraamuksia. Mikäli joukkue vetäytyy osaturnauksesta tai sarjasta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se maksamaan peruutusmaksun. Peruutusmaksu on kaikissa sarjamuodoissa kesällä 2024 osanottomaksun suuruinen.

Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi.

Lisäajan pyytäminen ilmoittautumiseen


Jos joukkue tarvitsee lisäaikaa ilmoittautumiseen, tulee pyyntö lisäajasta perusteluineen lähettää sarjavastaavalle sähköpostitse viimeistään neljä (4) vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä. Sarjavastaavan tulee hyväksyä tai hylätä pyyntö viimeistään yhtä (1) vuorokautta ennen ilmoittautumisen päättymistä.

Anomuksen esittäminen otteluaikatauluihin

Painavasta syystä voi joukkue ilmoittautumisen yhteydessä jättää sarjavastaavalle anomuksen otteluaikatauluihin liittyen. Jos joukkue ei ilmoittautumisen yhteydessä lähetä aikatauluanomusta (erillinen kohta lomakkeessa), ei anomuksia enää oteta vastaan ennen aikataulujen julkaisemista. Aikataulujen julkaisemisen jälkeen joukkue voi anoa ottelun siirtoa (katso sarjamääräysten kohta 11 Ottelun siirtäminen).

Joukkueet eivät voi lähtökohtaisesti omatoimisesti vaihtaa otteluidensa paikkaa, koska ottelujärjestys perustuu osin muun muassa joukkueiden väliseen rankingiin.

Projektijoukkuestatuksen anominen

Projektijoukkuestatus anotaan ilmoittautumisen yhteydessä (erillinen kohta lomakkeessa).

Kilpailusäännöt ja sarjamääräykset

Kilpailusääntöjen perusosa ja kaikkien SM-sarjojen päivitetyt sarjamääräykset löytyvät osoitteesta www.ultimate.fi/liitto/asiakirjat/.

Jäsenyys, lisenssi ja vakuutukset

Kaikkiin SM-sarjoihin vaaditaan normaaliin tapaan liiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Lisenssivakuutus ei ole pakollinen. Lisätietoihin pääset tästä. Liiton jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kilpailutoiminta jouduttaisiin jostain syystä perumaan koko kaudelta. Lisenssimaksut sen sijaan palautetaan, mikäli kilpailutoiminta peruuntuisi kauden osalta kokonaan. Maksettua vakuutusmaksua ei palauteta, mutta vakuutus on mahdollista irtisanoa kesken kauden ja saada hyvitystä.

Jos pelaaja ostaa kertalisenssin ja myöhemmin kausilisenssin, hyvitetään kauden lopuksi kertalisenssin hinta lukuun ottamatta SuomiSportin transaktiomaksua (1,5 €)

Ostoksille pääset tästä: https://info.suomisport.fi/

Ohjeet jäsenyyden/lisenssin ostoon: https://ultimate.fi/liitto/etusivu/pelaaminen/suomisport/

Antidoping ja kilpailumanipulaatio

Kaikkien liiton toimintaan osallistuvien urheilijoiden sekä kaikkien urheilijoiden tukihenkilöiden, jotka osallistuvat lajiliiton järjestämään kilpailutoimintaan valmentajana, ohjaajana, managerina, joukkueen jäsenenä, virkailijana, lääketieteellisenä asiantuntijana tai lääkintähenkilöstön jäsenenä, sitoutuvat noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) antidopingsäännöstöä.

Kilpailutoiminnan eettinen lähtökohta on, että kilpailuun osallistuvat pelaajat, joukkueet ja seurat pyrkivät kilpailutilanteessa parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Seurauksena etukäteen sovitusta pelistä voidaan langettaa asianomaisille pelaajille, joukkueille tai muille toimihenkilöille korkeintaan kahden seuraavan kilpailukauden, eli yhden kilpailuvuoden mittainen kilpailukielto. 

Vedonlyöminen oman joukkueen kilpailutapahtumasta on kielletty. Urheilija tai muu joukkueeseen kuuluva henkilö tai seuran johto ei saa itse tai edustajan kautta lyödä vetoa omasta kilpailutapahtumasta. Vedonlyöntirikkomuksesta on seurauksena korkeintaan kahden seuraavan kilpailukauden, eli yhden kilpailuvuoden mittainen kilpailukielto. 

Liiton antidoping ja kilpailumanipulaation torjuntaohjelmiin pääset tutustumaan täältä: https://ultimate.fi/liitto/etusivu/tietopankki/asiakirjat/

Lisätietoja antidopingista ja mm. Kamu-lääkehaku löytyvät: https://ultimate.fi/liitto/etusivu/suomen-liitokiekkoliitto/antidoping/ 

Transsukupuolisten pelaajien edustusoikeudet

Tiedote löytyy täältä: https://ultimate.fi/2024/05/transsukupuolisten-pelaajien-edustusoikeudet-liitokiekkoliiton-sarjoissa/ 

--------------------------------------------------------------------------------------- 

Tällä lomakkeelle annettuja tietoja käytetään vain SLKL kilpailutoiminnasta tiedottamiseen.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Joukkueen nimi *
Seura *
Yhteyshenkilön nimi (etu- ja sukunimi) *
Yhteyshenkilön sähköposti *
Yhteyshenkilön puhelinnumero *
Joukkuevastaavan Pelikonetunnukset *
Mikäli henkilöllä ei ole vielä omia Pelikone-tunnuksia, voi tunnukset käydä tekemässä täällä: http://www.ultimate.fi/pelikone/?view=frontpage ja oikeasta yläkulmasta kohdasta "Uusi käyttäjä?".
Joukkueen spirit-vastaava (etu- ja sukunimi) *
Spirit-pisteet syötetään pelikoneeseen.
Joukkueen spirit-vastaavan sähköposti *
Joukkueen spirit-vastaavan käyttämät Pelikonetunnukset *
Mikäli henkilöllä ei ole vielä omia Pelikone-tunnuksia, voi tunnukset käydä tekemässä täällä: http://www.ultimate.fi/pelikone/?view=frontpage ja oikeasta yläkulmasta kohdasta "Uusi käyttäjä?".
Rahastonhoitajan yhteystiedot (sähköposti) *
Lasku sarjamaksuista lähetetään tähän osoitteeseen.
Haluamme anoa joukkueellemme projektijoukkueen statusta *
Projektijoukkue on usean eri seuran pelaajista koostettu joukkue, jolla on eri tavoite ja päämäärä kuin Suomen  mestaruuden voittaminen. (Katso tarkempi kuvaus kilpailusäännöistä.) Projektijoukkue ei saa sarjapisteitä osaturnauksen lopuksi.
Haluamme ilmoittautua ehdollisena (osallistumme vain, jos sarja pelataan 5v5-pelimuotona) *
Ensisijainen pelimuoto naisten, avoimen ja mixedin sarjoissa on 7v7.
Sarjaan ilmoittautumisen yhteydessä tarjotaan mahdollisuutta ilmoittautua myös
5v5-sarjaan. Jos 7v7-sarjaan ilmoittautuneita joukkueita on alle neljä (4), pelataan koko
sarja 5v5-pelimuotona.

Jos joukkue ilmoittautuu normaalisti (7v7-pelimuotoon), se katsotaan automaattisesti ilmoittautuneeksi myös 5v5-pelimuotoon, jos sarja toteutuukin 5v5-pelimuotona.
Joukkue ilmoittautuu seuraavaan sarjaan *
Sarjaan ilmoittautumalla joukkue ilmoittautuu automaattisesti myös mahdolliseen mitaliotteluun (ellei joukkue ano projektijoukkuestatusta).
Joukkue osallistuu Tour 1
*
Joukkue osallistuu Tour 2
*
Anomus otteluaikatauluihin liittyen
Lähtökohtaisesti anomuksen perusteeksi hyväksytään vain pitkämatkalaisuus tai vastaava painava syy. Kilpailulliset syyt (esim. pidempi palautuminen pelien välillä) eivät ole peruste anomukseen.

Anomukseksi ei riitä maininta pitkästä matkasta, vaan joukkueen tulee tarkentaa, koskeeko anomus esimerkiksi nimenomaan lauantain myöhäistä aloitusta tai sunnuntain aikaista lopetusta. Jos tiedossa on päivän ensimmäinen / viimeinen kohtuullinen julkisen liikenteen vuoro, sen ajankohta ilmoitetaan samalla.
Joukkueemme ymmärtää, että liitto saattaa joutua perimään sarjamaksuja koronan tai muun force majoure -tilantee takia peruuntuneista turnauksista, jos liitto on velvoitettu maksamaan kenttämaksun. *
Joukkueemme ymmärtää, että sarjaan osallistumalla olemme velvollisia toteuttamaan joukkueelle delegoidut tehtävät, kuten liiton turnauskassin kuljettamisen tai säilyttämisen tapahtumisen välillä. *
Terveisiä sarjavastaaville
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Suomen Liitokiekkoliitto ry. Report Abuse