Toer-roei-enquete MWC
Toerroeien bij MWC is een gewilde aanvulling op onze avonturen op de Maas. Wij zien dit aan de reacties en aanmeldingen. Om serieus gehoor te geven aan dit enthousiasme is de commissie “Toerroeien” opgetuigd om het toerroeien bij MWC verder te promoten, vorm te geven en in goede banen te leiden.

Leden van deze commissie zijn ervaren roeiers en sloeproeiers die in het verleden ervaring hebben opgedaan met het organiseren van tochten. Als commissie toerroeien willen wij een uitgebreid en passend programma aan tochten aanbieden aan alle leden.
Dit doen wij niet alleen op basis van onze eigen ideeën en ervaringen, maar willen we juist via deze enquete de leden vragen wat hun wensen zijn. Jullie stem is dus een belangrijke in deze. Het zou fijn zijn indien zoveel mogelijk MWC'ers deze enquete ondersteunen zodat we straks met een (jaar)programma 'op maat' kunnen komen.

We doen dit in 2 stappen. We beginnen met dit eerste onderzoek waarin we de algemene behoefte peilen. Afhankelijk van die uitkomsten zullen we een vervolgonderzoek doen met concrete voorstellen voor diverse type tochten en toeropties. Over het resultaat zullen wij clubbreed informeren. Begin februari 2018 zullen wij een voorstel doen voor het jaarprogramma.
Wij willen een programma voorstellen dat de meerderheid van de MWCleden aanspreekt en uitnodigt om zich aan te melden voor een of meerdere tochten.

Je deelname aan dit onderzoek is niet verplicht, maar wordt zeker op prijs gesteld. Verder houden we het anoniem. Dat wil zeggen dat we de inbreng niet op naam zullen vastleggen en rapporteren. We vragen je wel naar je naam en mailadres, maar deze gegevens blijven beschermd en worden verder niet gebruikt voor de enquete, hoogstens voor verdere communicatie.

Het onderzoek vraagt slechts een paar minuten van je tijd en biedt ons een hoop waardevolle informatie.
Bedankt alvast voor het invullen.
Namens de commissie ToerRoeienMWC.

(Invullen kan tot maandag 11 december aanstaande)

E-mailadres *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Wat is je leeftijd *
Your answer
Welk brevetten heb je nu? *
Meerdere opties zijn dus mogelijk, Boord en Sloep zijn 'speciaal' 🧐😉
Required
Ik ben geïnteresseerd in toer-roei-tochten met MWC *
Hoe vaak roei je/train je wekelijks? *
Op het water en ergometer.
Hoeveel ervaring heb je met roeitochten? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms