Behoeftepeiling thema-avonden en werksessies  
GrEK biedt twee keer per maand een werksessie aan. De ene keer op maandagavond en de andere keer op woensdagavond. Tijdens de sessies werk je samen met andere initiatieven aan jouw opwek- of bespaarproject. Naast de zogenoemde ‘Goedestart-trainingen’ waarin er bijzondere aandacht is voor een sterk team en draagvlak in de buurt, bieden we onder andere sessies over het opstellen van een ledenwerfplan, opstellen van het stappenplan, aanvragen van de startsubsidie, uitleg over de Postcoderoos of SDE en doorrekening van de businesscase aan. Je kunt je aanmelden voor de genoemde sessies via aanmelden@grek.nl. Op onze website grek.nl staan nog meer sessies benoemd.  

Of misschien ben je helemaal niet bezig met eerdergenoemde thema’s. Vertel ons dan waar mee je bezig bent, dan helpen we jou daarbij.

Hieronder hebben een hebben we een overzicht van mogelijke thema’s voor een toekomstige bijeenkomst. Als je interesse hebt in onderstaande, of zelf een voorstel hebt, dan ontvangen we graag dit ingevulde formulier van je.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ik heb interesse in:
Ik heb een eigen voorstel:
Ondertekening
Naam: *
Naam initiatief: *
E-mail: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy