CCH2018 jelentkezési lap
2018. március 2-4. Siófok

Jelentkezem a Civil Csoport Hétvége 2018 című programra és vállalom, hogy a teljes programon részt veszek.

Tudomásul veszem, hogy
- a program pénteken 10:00-től vasárnap 14:00-ig tart;
- a részvételi díj tartalmazza a regisztrációs díjat, 6 főétkezést és a szállást kétágyas szállodai szobákban;
- a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével, továbbá a részvételi díj befizetésével a jelentkező és a szervező közötti szerződés érvényesen létrejön, melynek értelmében a szervező helyet biztosít a rendezvényen a jelentkező számára;
- visszamondás csak a lent részletezett feltételekkel lehetséges.

A jelentkezési lap kitöltésével kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyes adataimat a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület az adatkezelés céljának megvalósításáig adatkezelőként kezelje.

Részvételi díj január 31-ig február 16-ig
csoportos jelentkezéssel* 25000 Ft/fő 32000 Ft/fő
egyéni kedvezménnyel** 25000 Ft/fő 32000 Ft/fő
teljes díj 28000 Ft/fő 35 000 Ft/fő
kiemelt egyéni kedvezménnyel***18000 Ft/fő

*Csoportos jelentkezés: 4 fő közös jelentkezése a csoportalakítás alapjának (pl. azonos munkahely) megjelölésével. A csoport minden tagjától kérünk külön jelentkezési lapot.
**Egyéni kedvezmény: a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület tagjainak; nyugdíjasoknak; nappali tagozatos diákoknak; határon túli magyaroknak.
***Kiemelt egyéni kedvezmény: 20 fős keretben egyéni pályázat és elbírálás alapján kiemelt támogatást ajánlunk rászoruló jelentkezőknek.

Email address *
név: *
Your answer
levélcím:
Your answer
telefonszám: *
Your answer
foglalkozás, beosztás:
Your answer
munkahely neve, címe:
Your answer
csoportos jelentkező:
csoport neve, megjelölése:
Your answer
nappali tagozatos diák:
nyugdíjas:
MaCsopE tag:
a részvételi díj befizetésének módja *
részvételi díjam összege: *
egyágyas szobát igényelek (felár 8000 Ft/ 2 éjszaka):
vegetáriánus étrendet kérek:
számla vevő név: *
Your answer
számla vevő cím *
Your answer
lemondási és adatkezelési feltételek:
Lemondási feltételek:
a befizetett részvételi díj teljes visszatérítése nem lehetséges, február 16-ig a részvételi díj 50%-ának visszatérítését vállaljuk, március 16. után nem áll módunkban a visszatérítés.

Adatkezelési feltételek:
Az adatok kizárólag a jelen jelentkezés tárgyát képező rendezvény, valamint a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület által szervezett egyéb rendezvények és szakmai programok szervezése céljából, valamint az érintettel történő kapcsolatfelvétel céljából használhatók fel. Az adatok harmadik személy részére kiadásra nem kerülhetnek, nem továbbíthatóak. Az adatfeldolgozást a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület végzi. Az érintettek adataik
törlését bármikor, ingyenesen, korlátozás és indokolás nélkül kérhetik a következő postacímen: 7400 Kaposvár, Mikszáth K.u.12/3., vagy jelezhetik leiratkozásukat a civilhetveg@gmail.com e-mail címen.

a lemondási és adatkezelési feltételeket elfogadom: *
kiemelt egyéni kedvezmény:
Jelentkezem a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület által nyújtott támogatásra, amellyel a Civil Csoport Hétvége 2018 című rendezvényen kiemelt egyéni kedvezménnyel vehetek részt.
Tudomásul veszem, hogy
-a támogatás odaítéléséről a szervezők a beérkezett pályázati jelentkezések és a korlátozottan rendelkezésre álló forrás alapján döntenek és a döntés eredményéről 2018. február 10-ig értesítenek;
- a támogatásra jelentkezésem elbírálásának feltétele a kiemelt egyéni kedvezményű részvételi díj (18.000,-Ft) 2018. január 22-ig történő befizetése.
Vállalom, hogy amennyiben a támogatásra való jelentkezésemet nem fogadják el, a részvételi díj fennmaradó részét (10.000,-Ft) legkésőbb 2018.február 16-ig befizetem.
a kiemelt egyéni kedvezményre a fenti feltételekkel pályázom
kiemelt támogatásra való rászorultságom indokai:
Your answer
kelt: *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service