Ilmoittautuminen Varsinais-Suomen Nuorten Kotkien tapahtumiin 2022
Kotisivuillamme on valitettavasti ongelmia ilmoittautumislomakkeen kanssa ja kaikki ilmoittautumiset eivät ole jostain syytä tulleet perille. Kotisivumme ylläpitävä alusta selvittää nyt ongelmaa ja väliaikasesti joudumme ottamaan ilmoittautumiset Google Formsin kautta.

Huomaathan että Google Forms tarjoaa ensisijaisesti gmail osoitetta kuittausta varten, jos haluat vaihtaa sähköpostin, klikkaa "Vaihda tili".
Olethan tarkkana, että sähköpostisi on oikein kirjoitettu. Saat kuittauksen osoitteesta "google forms" kun olet lomakkeen lähettänyt.

Ilmoittautuminen vahvistetaan vielä sähköpostilla osoitteesta vs@nuoretkotkat.fi noin viikon sisällä. Saatte leirikirjeen ja laskun sähköpostilla viimeistään 1 vk ennen leirin/tapahtuman alkua.

Lisätiedot vs@nuoretkotkat.fi

-----
Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan tapahtumaan samalla lomakkeella. Jokainen osallistuja ilmoitetaan erikseen. Muista myös lukea leiri-info sekä ilmoittautumis- ja matkustusohjesäännöt. Jos liityt (tai liität lapsesi) jäseneksi, tämän lomakkeen täyttäminen riittää.

Kaikki tapahtumat, kuvaukset ja hinnat löydät tapahtumakalenterista: https://www.vsnk.fi/kalenteri.html

Uusi osallistuja, lue LEIRI-INFO https://asiakas.kotisivukone.com/files/nuoretkotkat.kotisivukone.com/tiedostot/2019/leiri-info_nettisivuille_2019.pdf
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Olen lukenut ja hyväksynyt ilmoittautumis- ja matkustusohjesäännön ja peruutusehdot: https://asiakas.kotisivukone.com/files/nuoretkotkat.kotisivukone.com/tiedostot/2018/NK_ilmoittautumisohjesaanto.pdf *
Ilmoittautuminen (voit valita monta samaan aikaan)
Huoltajan tiedot
Huoltajan nimi *
Huoltajan puhelinnumero *
Huoltajan sähköpostiosoite *
Osallistujan tiedot
Osallistujan nimi *
Osallistujan syntymäaika (pv.kk.vuosi) *
Osallistujan osoite, postinumero ja postitoimipaikka *
Osallistujan puhelinnumero
Ruoka-ja muut allergiat tai lääkitykset
Osallistujan terveydentilaan liittyvät olennaiset asiat
Muuta olennaista tietoa osallistujasta
Jäsenyys *
Osallistuja / lapseni saa näkyä valokuvissa ja videoissa, joita leirillä ja tapahtumissa otetaan? (Kuvat voivat näkyä mm. Kotkaviesti-lehdessä, Kotkien FB:ssa, Instagramissa, YouTube-kanavalla ja markkinointimateriaalissa)* *
Haluan liittyä tiedotekirjeen saajaksi. Tiedotekirjeen kautta tulee tieto uusista tapahtumista noin 4-6 kertaa vuodessa. Voit milloin vain peruuttaa tilauksen.
Clear selection
Tietojen tallentaminen
Tiedot tallennetaan tapahtuma- ja/tai jäsenrekisteriin ja käsitellään tietosuojalain vaatimalla tavalla. Nuoret Kotkat ei luovuta tietoja ulkopuolisille.
Tietosuojaseloste: https://asiakas.kotisivukone.com/files/nuoretkotkat.kotisivukone.com/tiedostot/2018/Tietosuojaseloste_18.5.2018.pdf
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy