Digital FIKA 2. ZOOM
Vill du lära dig hur du kommer igång med mötesverktyget Zoom?
Välkommen till en NY Digital FIKA, onsdagen den 29 april kl 16.00 svensk tid.

Vi kommer att gå igenom hur du startar ett gratis-konto på Zoom, hur du kommer med på ett möte, funktionerna inne i själva programmet, Zoom-appen för mobiltelefonen, att spela in Zoom-möten med mera.

Om du har frågor, skriv dem gärna nedan under sista frågan så tar vi upp dem under fikat.

Vill du läsa mer om Zoom innan vi kör igång? Då kan du kika in här på Zooms hemsida: www.zoom.com

Om du vill titta in på deras egna instruktionsfilmer så finns mycket material här: https://zoom.us/docs/en-us/covid19.html


Under föreläsningen kommer du att få träffa:

Anna Bril, Ansvarig för Sociala medier och medlem i Kommunikationskommittén
Maria Jacky, Swea i Rom som till vardags arbetar med Montessoriskolor i Sverige och är jätteduktig på Zoom


TID: onsdag 29 april, 16.00 Stockholm, 15.00 London, 10.00 New York, 7.00 San Francisco

ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar runt ZOOM som du vill att vi tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.



Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarie-verktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan, via email.

Håll utkik!
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Email: *
Your answer
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Your answer
Om du har funderingar eller frågor runt ZOOM, så skriv dem gärna här:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy