KJR:n valmennustuki
Kymijoen Ratsastajat ry päätti syyskokouksessaan 28.11.2016, että jäsenistön valmentautumisen tukemiseen tarkoitettuja maneesimaksuja ei enää makseta millään maneesilla 1.1.2017 alkaen. Päätös tehtiin suljetussa lippuäänestyksessä, ja päätöksen tekivät seuran jäsenet.

KJR:n uusi johtokunta kokoontui 5.1.2017 ja päätti jatkaa valmentautumisen tukemista maneesimaksujen muodossa, mutta uusin ehdoin. Vuonna 2017 valmennustukea voi saada seuran/seuran jäsenen järjestämään, kaikille avoimeen valmennukseen millä tahansa tallilla eikä valmentajarajoituksia ole. Valmennustukeen ovat oikeutettuja kaikki KJR:n täys- ja perhejäsenet jotka edustavat seuraa. Valmennustuki kattaa tilavuokran (kenttä- tai maneesimaksu tai esimerkiksi maastoesteradan vuokra, kuitenkin max. 10 e/ratsukko). Kaikki jäsenet ovat halutessaan saaneet järjestää tuen piirissä olevia valmennuksia.

Tämän kyselyn tarkoituksena on selvittää, miten valmennustuki on toiminut ja saada kehitysehdotuksia, joita käsitellään johtokunnan kesken, ja seuran syyskokouksessa 3.12.2017. Tervetuloa myös mukaan kokoukseen vaikuttamaan siihen, missä muodossa tuki toteutuu vuonna 2018.

Taustakysymyksiä
Olen.. *
Ratsastan
Lajit joissa valmentaudun
Lajit joissa kilpailen
Valmennustuki
Oletko hyödyntänyt valmennustukea vuonna 2017?
Jos et ole hyödyntänyt valmennustukea, miksi?
Your answer
Ovatko valmennustuen ehdot selkeät?
Onko valmennuksia ollut riittävästi?
Onko tieto valmennuksista ollut helppo löytää?
Oletko järjestänyt valmennuksia itse?
Risuja ja ruusuja kauden 2017 valmennustuesta:
Your answer
Millainen valmennustuki tukisi sinun valmentautumistasi parhaiten?
Your answer
Seuran järjestämät kilpailut ja muu varainkeruutoiminta mahdollistavat seuran maksamat valmennus- ja kilpailutuet. Olisitko kiinnostunut osallistumaan kilpailujen ja muiden tapahtumien järjestämiseen esim. talkoolaisena tai vastuuhenkilönä?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms