Vasmacska Állatbarátképző Tábor 2022 - JELENTKEZÉSI LAP  
Egy felejthetetlen hét a kávéház állatai között, ahol a gyerekek összebarátkozhatnak állatainkkal, megismerkednek a felelős állattartással, az állatok gondozásával. Kirándulások, kézműveskedés, sok mozgás a szabad levegőn – mindez az óbudai Fő tér mellett, a Vasmacska Állatbarátképző Táborban.

A kisebbeknek, 6-10 éves korig a "Vascica" turnusokat, a nagyobbaknak, 8-12 éves korig a "Vasmacska" turnusokat ajánljuk.

Bázis: Vasmacska KávéZoo, 1033 Budapest, Laktanya u. 3.

Megközelíthető: Szentlélek térig busszal, villamossal vagy HÉV-vel. Autóval: az utcába tilos behajtani, parkolás (fizető) a környékbeli utcákban.

Naponta 8:30-tól 16:30-ig
Háromszori étkezéssel, innivalókkal és naponta friss gyümölccsel
Maximális létszám 20 fő
Résztvételi díj: 43 000 Ft/hét (Előleg 20 000 Ft - jelentkezéskor, fennmaradó összeg a tábor első napján. Fizethető a kávézóban készpénzzel vagy kártyával (SZÉP kártyával is), vagy átutalással a Vasmacska Kávézó Kft. Magnetbank 16200137-18549445 sz. számlájára.

Testvérkedvezmény: 3 000 Ft/hét

BETELT - CSAK várólista! - I. turnus: VASCICA tábor - 2022. június 20-24. - 6-10 éveseknek
BETELT - CSAK várólista! - II. turnus: VASMACSKA tábor - 2022. július 4-8. - 8-12 éveseknek
BETELT - CSAK várólista! - III. turnus: VASCICA tábor - 2022. július 18-22. - 6-10 éveseknek
BETELT - CSAK várólista! - IV. turnus: VASMACSKA tábor - 2022. augusztus 1-5. – 8-12 éveseknek
BETELT - CSAK várólista! - V. turnus: VASCICA tábor - 2022. augusztus 22-26. - 6-10 éveseknek

Jelentkezési határidő: folyamatosan

További információ: 06 20 557 5802 vagy vasmacska@vasmacska-kavezoo.hu

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Választott turnus *
Gyermek neve: *
Születési helye: *
Születési ideje: *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcíme: *
TAJ száma: *
Anyja neve: *
Számlázási név: *
Számlázási cím: *
Kapcsolattartók (név, telefonszám, e-mail cím): *
A gyermek a következő személyeknek adható ki: *
Fontosabb információ a gyermekről (pl.: allergia, betegség, egyéni érzékenység):
Hozzájárulok, hogy a Vasmacska Kávézó Kft. e-mailen keresztül információkat küldjön nekem további táborokkal kapcsolatban: *
Hozzájárulok, hogy a Vasmacska KávéZoo a weboldalán vagy a Facebook oldalán olyan képet használjon, melyen gyermekem szerepel. *
Előleg fizetés:
Jelentkezéskor 20.000 Ft előleg fizetendő készpénzben vagy kártyával a Vasmacska KávéZoo-ban, illetve átutalással a Vasmacska Kávézó Kft bankszámlájára. Számlaszám: Magnetbank 16200137-18549445
A fennmaradó összeget a tábor első napján kérjük.

FONTOS: Ha a tábort járványügyi rendelkezések miatt nem tudjuk megtartani, az előleget 100%-ban visszafizetjük.

A táborba hozni kell:
Kényelmes cipő, időjárásnak megfelelő öltözet, kis hátizsák, kulacs, naptej. Mobiltelefont, ha nem feltétlenül szükséges, NE hozzanak a gyerekek.
Megállapodás
A következő részben a tábor pontos rendje és egy megállapodás szerepel melyet jelen jelentkezési lap elküldésével a szülő/táborban résztvevő személy elfogad.

A megállapodás létre jött egyrészt a fent megnevezett tábor turnust szervező Vasmacska Kávézó Kft., mint Szervező, valamint a fent megnevezett szülő (gyermek törvényes képviselője) továbbiakban, mint Szülő között az alábbi tárgyban és feltételekkel.

1. A Szerződő felek rögzítik, hogy a Szervező a fent megjelölt időszakban részvételi lehetőséget biztosít a megjelölt kiskorú (6-12 éves) gyermek számára a "Vasmacska Állatbarátképző Tábor" elnevezésű programban. A tábor helyszíne a Vasmacska KávéZoo (1033 Budapest, Laktanya utca 3.) A részvétel feltétele, hogy a tábor teljes díja befizetésre kerüljön a Szervező pénztárába vagy bankszámlájára és a Szülő jelen megállapodásban foglaltakat maradéktalanul elfogadja, melyet a jelentkezési lap elküldésével tanúsít.

2. A Szerződő felek rögzítik, hogy a tábor hetes (hétfőtől péntekig) turnusban zajlik, naponta 8:30 és 16:30 közötti időtartamban, az alábbi napi program szerint:
 8:30-9:00 között megérkezés, 9:00-től reggeli foglalkozás, 10:30-tól tízórai, 11:00-től délelőtti foglalkozás, 12:30-tól ebéd, 13:30 délutáni foglalkozás, 16:00-tól uzsonna, szülők érkezése.
 A turnus díja folyamatos gyerek felügyeletet, napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), délelőtti, délutáni programokat és a kirándulásokat tartalmazza.
 A Szerződő felek rögzítik, hogy a Szülő 8:30- 9:00-ig terjedő időszakban a gyermeket a tábor képviselőjének átadja és a tábor programjának befejezésekor (16:30) átveszi. Amennyiben a gyermek átvétele a nap végén a Szülő hibájából 17:00 utánra tolódik, úgy a további rendkívüli gyermekfelügyelet díját (3000 Ft / óra) a Szülő helyben köteles megfizetni.

3.  A Szülő vállalja, hogy a tábor első napján hiánytalanul kitöltve leadja a “Szülői nyilatkozat táborozáshoz” című nyomtatványt, melyet e-mailben kap a jelentkezés után, és gyermekét egészségesen hozza a táborba.
 A Szerződő felek rögzítik, hogy amennyiben a tábor ideje alatt a gyermek megbetegszik, abban az esetben a Szülő köteles a gyermek állapotáról a tábor képviselőjét haladéktalanul értesíteni, és a gyermeket a táborba - annak teljes gyógyulásáig, melyet orvos igazol - nem viheti.
 Amennyiben a tábori felügyeletét ellátó személy a gyermek megbetegedését észleli, haladéktalanul köteles értesíteni a Szülőt, aki gyermekét a táborból hazaviszi.

4. A Szervező a gyermek felügyeletéért teljes körű felelősséget vállal, amely nem terjed ki a gyermek által a táborba magával hozott eszközökre (például mobiltelefon, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére.
 A Szerződő felek rögzítik, hogy a tábor ideje alatt mind a gyermek, mind a Szülő köteles betartani a jelen megállapodásban foglalt feltételeket, mind pedig a helyszín házirendjét, elfogadni a megbízott oktatók irányítását.

5. A Szervező lehetőséget biztosít a Szülő számára, hogy részvételi szándékát módosítsa, a táborban történő részvételt lemondja. A megállapodás lemondásával kapcsolatban az alábbiak szerint járnak el a Szerződő felek.
a) Lemondási feltételek:
 Amennyiben a lemondás időpontja legalább 20 munkanappal megelőzi a megjelölt turnuskezdést, a tábor díjának a 80%-át, amennyiben legalább 5 munkanappal megelőzi a turnuskezdést, a tábor díjának 50%-át visszafizeti a Szervező a Szülőnek. Amennyiben a lemondást a Szülő ennél később jelzi, a tábor teljes díja megilleti a Szervezőt.
 A Szervező fenntartja a jogot, hogy a tábor programot (kevés jelentkező vagy más ok miatt) lemondja.
 Ebben az esetben a meghiúsult tábor teljes részvételi díja megilleti a Szülőt.
b) Módosítási feltételek:
 Amennyiben a gyermek betegsége vagy egyéb okok miatt nem tudja megkezdeni a táborozást, a Szervező lehetőséget nyújthat a tárgyévben, egy későbbi turnusban való részvételre, amennyiben annak telítettsége azt lehetővé teszi.
 A turnus meghiúsulása esetén a Szervező lehetőséget kínálhat fel egy későbbi turnusban történő részvételre, amely lehetőséget a Szülő nem köteles elfogadni. Amennyiben a Szülő a módosítást nem fogadja el, úgy a Szervező a teljes részvételi díjat köteles a Szülő számára haladéktalanul visszafizetni.
 A Szerződő felek megállapodnak abban, hogy lemondásként, módosításként kizárólag írásos értesítést fogadnak el.

6. A Szerződő felek megállapodnak abban, hogy jelen megállapodást kizárólag abban az esetben tekintik érvényesnek, ha a Szülő a tábor részvételi díját készpénzben, bankkártyával vagy banki átutalással a Szervező pénztárába befizeti vagy számlájára átutalja vagy befizeti. Utalás esetén a bankszámlaszám: Vasmacska Kávézó Kft. Magnetbank 16200137-18549445

7. A Szülő tudomásul veszi, hogy a Szervező a jelentkezésnél megadott személyes adatait kezeli. A személyes adatok törlése kérhető a vasmacska@vasmacska-kavezoo.hu e-mail címen.A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy