Albinele, partenerele naturii
Participarea copiilor la atelierul interactiv de stupină educativă, din data de 7 iulie 2019, între orele 17:00-19:00 se face de către adulții însoțitori, prin înscriere pe acest formular. Completarea și trimiterea acestui formular, confirmă că dvs. ați luat la cunoștință demersurile noastre de respectare a Regulamentului General Privind Protectia Datelor (GDPR) https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX:32016R0679 și sunteți de acord ca datele dvs. să fie prelucrate pentru eveniment. În cadrul evenimentul se vor face înregistrări video și fotografii. Unele imagini vor putea ajunge în presă. Înainte să trimiteți formularul, vă rugăm citiți notița de mai jos.

Datele completate de dvs in acest formular, colectate de noi, vor fi folosite exclusiv pentru buna organizare și promovare a publică a acțiunii. Completând formularul, sunteți de acord cu prelucrarea datelor in relație cu evenimentului. Nu vom folosi informațiile în alte scopuri decât cele declarate aici.

Prelucrarea datelor cu caracter personal va înceta în momentul în care decideți să vă retrageți consimțământul. Retragerea consimțământului se va face prin transmiterea unui e-mail la adresa contact@ro100.ro, sau prin orice alt de canal de comunicare valabil pentru a solicita retragerea consimțământului. Nu vom reutiliza nicio imagine/video sau alte date după momentul retragerii consimțământului.
Asociația Platforma România 100 are calitatea de operator de date cu caracter personal având sediul social în București, str. Trivale, nr.4, www.ro100.ro, e-mail contact@ro100.ro. Cererile pentru exercitarea drepturilor persoanelor vizate vor fi adresate către persoana responsabilă cu privire la protecția datelor, la următoarea adresă de email: contact@ro100.ro.

Dumneavoastră, în calitate de însoțitor, înțelegeți că sunteți responsabil de prezența și acțiunile copilului pe durata evenimentului și în legătură cu acesta.

Email address *
Numele dvs. *
Număr de mobil, pentru eventuale comunicări directe
Câți minori însoțiți? *
Sunteți de acord să fiți fotografiat și sau filmat dvs și minorul/minorii pe care îi însoțiți la eveniment? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Platforma Romania 100. - Terms of Service