JSN yleisöhaku
JSN HAKEE YLEISÖN EDUSTAJIA KAUDELLE 2021-2023

Julkisen sanan neuvosto hakee kahta yleisön edustajaa ja heille henkilökohtaisia varajäseniä kolmivuotiskaudeksi 1.1.2021–31.12.2023.

JSN käsittelee tiedotusvälineiden toiminnasta tehtyjä kanteluita, tulkitsee hyvää journalistista tapaa sekä puolustaa sanan- ja julkaisemisen vapautta. Neuvostossa on puheenjohtajan lisäksi 13 jäsentä, joista 8 edustaa mediaa ja 5 yleisöä.

Yleisön edustajat eivät saa olla median palveluksessa. Heiltä odotetaan kuitenkin median tuntemusta ja aktiivista tiedotusvälineiden seurantaa. Tehtävä vaatii hyvää eettistä harkintakykyä ja kykyä perustella mielipiteitään.

Neuvosto kokoontuu Helsingissä noin kerran kuukaudessa. Jäsenille korvataan matkakulut ja maksetaan pieni kokouspalkkio. Vuonna 2020 palkkio on 50 € / kokous. Ansionmenetyksiä ei korvata.


Täytä hakemus viimeistään 18.10.2020.

Lisätietoja osoitteesta jsn(at)jsn.fi tai tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10-12 JSN:n toimistosta, puhelin 09 135 7494.

Hakemuksia käsittelevät ainoastaan hausta vastaavat henkilöt, eikä niihin ole pääsyä muilla tahoilla.

Henkilötietojen käsittelystä Julkisen sanan neuvoston toiminnassa antaa lisätietoja valmistelija Nenne Hallman sp-osoitteessa nenne.hallman(at)jsn.fi.

*Pakollinen
Email address *
Nimi
Puhelinnumero *
Osoite *
Ammatti *
Tiivis CV *
Miksi haluat Julkisen sanan neuvoston jäseneksi? *
Miksi olisit hyvä Julkisen sanan neuvoston jäsen? *
Hakemustani saa käyttää myös ensi vuonna yleisön edustajan haussa. Muussa tapauksessa hakemus tietoineen poistetaan JSN:n järjestelmästä vuodenvaihteessa. *
Henkilötietojasi ei luovuteta eteenpäin JSN:stä. Annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelemiseen JSN:n yleisöjäsenen valitsemiseksi. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy