Aanmeldformulier Studenten in Kringen 2022-2023
Wat tof dat je ervoor gekozen hebt om je aan te melden voor Studenten in Kringen! 
Vul het formulier helemaal in en vergeet niet op verzenden te klikken. Mocht je vragen hebben, mail dan naar studenteninkringen@gmail.com. 

Er is een sidenote: er moeten op 24 December voldoende aanmeldingen zijn zijn voor een nieuwe kring. Deel dit dus vooral ook met je vrienden, vriendinnen, klasgenoten of anderen waarvan je ze graag bij SiK ziet.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Persoonlijke informatie
Voor- en achternaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Gender *
Adres (incl. postcode) *
Telefoonnummer *
Emailadres *
Opleiding *
Leerjaar *
Onderwijsinstelling *
Kerkelijke achtergrond *
Dit hoop ik uit SiK te halen *
Hoe ben je bij SiK gekomen *
Required
Overige opmerkingen
Overige vragen 

Heb je interesse om kringleider te worden?

Dit betekent dat jij samen met iemand anders jouw kring van ongeveer 6 mensen leidt (met begeleiding vanuit het bestuur). Dit betekent uiteraard niet dat jij alle kringavonden zelf hoeft voor te bereiden maar wel hierin het voortouw neemt en zicht houd op je andere kringleden.
*

Kan een kringavond bij jou thuis?

*
Welke talenten heb je? Noem er een paar. Als we als SiK iemand zoeken voor iets, kunnen we je vrijblijvend vragen of je dit talent wilt inzetten. Denk niet te moeilijk, elk talent is goed!
*
SiKmissies

Binnen SiK hebben we dit jaar verschillende SiK(com)missies, waarin jij actief betrokken kunt zijn bij de vereniging. Hiermee breng je de pijler ‘betrokken’ rechtstreeks in de praktijk en kun je meedenken over veel dingen die zich afspelen binnen en/of buiten de vereniging. We willen je als bestuur zeer aanmoedigen om mee te denken in een van de SiKmissies. Zo kunnen we een actieve vereniging  zijn waarin iedereen zijn of haar talenten kan inzetten en gebruiken. En vele handen maken natuurlijk ook licht werk. Weet ons te vinden via de mail (studenteninkringen@gmail.com) of telefoon (Gertjan: 06-16680457) als je hier nog vragen over hebt.  De verschillende SIKmissies worden hieronder toegelicht:

Activiteiten: Vind jij het leuk om mee te denken over activiteiten bij SiK? Iedere maand hebben we bij SIK een gezamenlijke activiteit. Denk aan een gala, jachtseizoen of escape room. In deze SiKmissie bedenk jij de activiteiten en help je mee met het organiseren. Je kunt hierin dus ook maandelijks actief zijn. Dit kan ook onder de SiK-missieleden worden verdeeld waardoor je eens in de paar maanden een activiteit organiseert samen met enkele anderen en begeleiding vanuit het bestuur.

SIK weekend: Ieder jaar zijn er bij SiK twee weekenden (eind november en in juli). Deze weekenden ga je als commissie samen voorbereiden, met bijvoorbeeld de activiteiten, het eten, bijbelstudies etc. Daarvoor werk je samen met andere leden en vergader je een paar keer in de maanden voorafgaand aan een SiK-weekend. Hierin word je ook begeleid vanuit het bestuur.

Open dagen: Er zijn vanuit de CHE ieder jaar een paar open dagen, daar willen wij als SiK (in onze mooie trui) laten zien wie wij zijn en nieuwe leden werven voor het volgende jaar. Goed om te weten: je hoeft dit nooit alleen te doen.

Muziek (band): Heb jij een muzikaal talent? Dan zoeken we jou en zou het super leuk zijn als je je aansluit bij de SIK band! We hebben jullie nodig voor de gezamenlijke activiteiten, zoals bijvoorbeeld voor het SiK-weekend. Een bestuurslid zal hierin leidingnemen en aangeven wanneer de band nodig is.

Content (PR): Vind jij het leuk om bezig te zijn met content om SiK te promoten? Je gaat content maken voor de sociale media, de blogs op de website. Schrijf jij graag of vind je het leuk om video’s te maken meer dan welkom. Dit zal in totaal een paar uur per maand van je vragen. Vanuit het bestuur is er ook altijd ruimte voor begeleiding.

Wil je in een van de SiKmissies? Vul hieronder dan je voorkeur(en) in. Heb je meerdere voorkeuren klik dan meerdere vakjes aan.

*
Required
PRIVACY STATEMENT

Als Studenten in Kringen vinden we het belangrijk zorgvuldig om te gaan met jouw privacy en persoonsgegevens. Neem alsjeblieft de volgende statements in acht vóór het inleveren van dit formulier. 

  • Met het inleveren van dit aanmeldformulier geef ik toestemming voor het vastleggen en verwerken van mijn gegevens, zodat ik een passende kring toegedeeld krijg en Studenten in Kringen contact met mij kan leggen over SIK-gerelateerde zaken.
  • Met het inleveren van dit aanmeldformulier geef ik toestemming voor het maken van foto’s tijdens de activiteiten van onze organisatie en het gebruik hiervan op de website van SiK, social media en in promotiemateriaal. 
  • Met het inleveren van dit aanmeldformulier ga ik akkoord met het privacy beleid van de organisatie/vereniging zoals omschreven in het SiK-beleidsplan. Wil je deze inzien voor inleveren van dit aanmeldformulier? Stuur dan een mail naar studenteninkringen@gmail.com
Ik heb het privacy statement gelezen en ben mij ervan bewust dat ik hiermee instem door het inleveren van dit formulier *
Bijna klaar... Lees dit nog even goed door!

Aanmelding is compleet nadat dit formulier is verzonden en de contributie á € 30,- is voldaan aan Studenten in Kringen, uiterlijk zaterdag 24 december 2022 om 23:59. Rekeningnummer: NL88 ABNA 0113 0778 90 ten name van GJ de Roode onder vermelding van je naam. Mocht je je voor 28 januari toch weer willen afmelden bij SiK dan krijg je de helft van het bedrag terug, daarna kun je hier geen aanspraak meer op doen. 

Uiterlijke aanmelddatum is zaterdag 24 december 2022 om 23:59!

Ik heb alles gelezen en bevestig mijn aanmelding bij Studenten in Kringen door het overmaken van de contributie à €30 uiterlijk 24 december 2022 om 23:59. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy