Email address *
Ik kom naar de infosessie van
Beperk u tot één infomoment en noteer de datum in uw agenda.
Voornaam *
Your answer
Naam *
Your answer
e-mailadres *
Your answer
GSM- of telefoonnummer
We gebruiken dit alleen om je persoonlijk te contacteren. Dat helpt om beter te zoeken naar jouw ideale cohousingoplossing.
Your answer
Woonplaats: postcode & gemeente
Your answer
Naam partner
Your answer
Hoe leerde je ons kennen?
Your answer
Ik heb nog volgende vragen
Your answer
Ik ben geïnteresseerd in
Ik heb wat spaargeld en wens eventueel te investeren:
De gegevens die u hier achterlaat worden conform GDPR verwerkt.

We gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van projecten waarvoor u interesse toont. Om u specifieker op de hoogte te houden en uw woonbehoeftes beter te kunnen inschatten vragen we vrijblijvend aantal kinderen, partner, adresgegevens door te geven. Deze gegevens worden bewaard totdat u aangeeft geen interesse meer te tonen.

Uw gegevens kunnen ook bezichtigd worden door de leden van het specifieke project waarvoor u interesse toont. De gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden om u op de hoogte te houden van het project, tot u aangeeft geen interesse meer te tonen.

Indien u aangeeft op de hoogte te worden gehouden via onze nieuwsbrief dan word je maandelijks op de hoogte gehouden. U kan zich hiervoor op elk moment uitschrijven.

Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot mathilde@cohousingprojects.be, dan bekijken we graag met u een oplossing.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service