Bennünk Élő Művész: Bemutató Alkalom
A helyek száma korlátozott, a jelentkezőket jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az űrlap kitöltésével jelentkezel a Lélekvalóság "Bennünk Élő Művész" 13 alkalmas önismereti csoport bemutató alkalmára.

Helyszín: 1146 Bp. Pillangóeffektus Thököly út 114/B

Választható időpontok csütörtökönként 17.30-tól 19.30-ig:
1., 2020.01.30.-án
2., 2020.02.13.-án

A jelentkezés és regisztráció ennek a jelentkezési lapnak a kitöltésével történik meg, amiről 48 órán belül visszaigazoló e-mailt küldünk. Ha 48 órán belül nem kapsz visszaigazoló emailt tőlünk, vagy mégsem tudsz eljönni kérjük írj a judit.hadobas05@gmail.com címre!Kérdés esetén hívd Hadobás Juditot a 06 20/ 482 4981-es számon vagy írj emailt a judit.hadobas05@gmail.com címre.

Az esetleges változtatás jogát fenntartjuk!

A lenti adatokra kizárólag regisztrációhoz és a szolgáltatás teljesítéséhez van szükség. Hozzájárulásodat a jelentkezési lap kitöltésével adod meg.
Adataidat a hatályos adatvédelmi törvénynek (Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletnek, 679/2016 sz. rendelet) megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át!

Várunk szeretettel!
www.lelekvalosag.hu
Cím nélküli
Név *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy miért jelentkezel a bemutató alkalomra? *
Your answer
Melyik időpontra szeretnél jönni? *
Kérdésed van? Itt felteheted:
Adataidra kizárólag regisztrációhoz van szükség. Hozzájárulásodat a jelentkezési lap kitöltésével megadod, amit bármikor visszavonhatsz. Adataidat a hatályos adatvédelmi törvénynek (Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletnek, 679/2016 sz. rendelet) megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át! *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy