Intresseanmälan för Innebandy-CM av DSC
Hallå mina kära teknologer! DSC (Droopy Sport Club), vilket är H-sektionens idrottskommitté, kommer arra CM i innebandy den 30:de november och vi försöker slänga ihop ett IT lag. Om du är intresserad är det bara att anmäla sig här så hör vi av oss ifall vi lyckas skrapa ihop ett lag
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn "Nick" Efternamn *
Email *
Någon föredragen position?

TLDR; Ditt namn och din email kommer att sparas tills 23-12-30. Anonymiserad statistik kommer samlas in från dina svar, sparas till vidare och kan komma att publiceras.


Teknologsektionen Informationsteknik kommer att spara data som samlas in via detta formulär i samband med Innebandy CM den 30:de November. Datan kommer vara tillgänglig för medlemmarna i frITid och kommer att raderas senast 23-12-30. Datan kan också komma att delas med DCS.

Ditt namn och din email kommer samlas in för att arrangörerna skall kunna identifiera dig och kontakta dig angående angelägenheter för arrangemanget.


Du har rätt att begära en kopia och/eller att radera datan som samlats in av Teknologsektionen Informationsteknik, och att klaga till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) vid missnöje. Om du har några frågor om GDPR, kontakta gärna IT-sektionens styrelse (styrIT) via styrit@chalmers.it eller Carl "Watt" Toreborg, ordförande för IT-sektionen, via ordf@chalmers.it.


*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Teknologsektionen Informationsteknik. Report Abuse