Aanmelden FIFA toernooi FC Weesp
Leuk dat je mee wilt doen! Met dit formulier kan je je aanmelden voor het FIFA19 toernooi op zaterdag 12 januari 2019 van 14.00-18.00 uur bij FC Weesp. Dit toernooi is bedoeld voor jeugdspelers, maar ook niet -leden kunnen zeker meedoen! Iedereen is welkom. Er kunnen maximaal 80 personen meedoen aan het toernooi.
Kosten zijn 5 euro per persoon. Na aanmelding en bevestiging door ons dat je bij de 80 deelnemers bent ben je verplicht om deze bijdrage te betalen, ook als je je later afmeldt of niet deelneemt.
Email address *
PERSOONLIJK
Jeugdlid *
Geef aan of je jeugdlid bent van FC Weesp. Jeugdleden van 9 t/m 15 jaar krijgen voorrang.
Naam *
Voornaam + achternaam
Your answer
Leeftijd *
Your answer
Team *
Your answer
Toestemming *
Als je zelf inschrijft en minderjarig bent, geef dan hieronder aan of je toestemming van je ouders hebt. Ouders kunnen hier ook toestemming geven.
Kosten *
Met deze aanmelding - nadat je een bevestiging hebt gekregen dat je kan deelnemen - ben je verplicht om voorafgaand aan het FIFA toernooi het inschrijfgeld van 5 euro te betalen (contant). Leden die een bijdrage van het jeugdsportfonds krijgen kunnen vrijstelling van het inschrijfgeld vragen/krijgen. Ga je hiermee akkoord of vraag je vrijstelling aan?
FIFA skills
Hoe graag *
Geef hieronder aan hoe graag je mee wilt doen.
Beetje
Heeeeel graag!!!
Hoe goed *
Geef hieronder aan hoe goed je bent met FIFA.
Beetje
Heeeeel goed!!!
Foto's *
Geef je WePlay Esports (en FC Weesp) toestemming om tijdens dit evenement gemaakte foto's, video's en ander beeldmateriaal openbaar te maken?
BEDANKT!
We laten je zo snel mogelijk weten of je een van de gelukkige deelnemers bent. Een lijst met aanmeldingen/deelnemers kan je (binnenkort) vinden via http://www.fcweesp.nl.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service