Prijavni obrazec za računalniške delavnice e-Simbioz@ v Ljubljani
Za popolno prijavo izpolnite prijavni obrazec v celoti. Po elektronski pošti vas bomo v roku treh delovnih dni obvestili o uspešnosti prijave na izbrano delavnico, saj je število prostih mest omejeno. Upoštevamo vrstni red prijavljenih.

Udeležba na kratkih delavnicah (2 pedagoški uri) je za mlade, med 15 in 29 letom, BREZPLAČNA, za ostale je prispevek na delavnico 10 EUR.

Udeležba na vikend delavnicah (15 pedagoških ur) je za mlade, med 15 in 29 letom, 20 EUR, za ostale je prispevek 60 EUR.

V ceno je vključen DDV.

Podatke glede plačila dobite na elektronski naslov v roku treh delovnih dni.

Delavnice potekajo v Ljubljani, na Letališki 3, v prostorih Simbioza BTC City Lab (spodnja etaža Emporium).

Ekipa e-Simbioz@
Ime: *
Your answer
Priimek: *
Your answer
Ulica in hišna številka: *
Your answer
Poštna številka in pošta: *
Your answer
Datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
Elektronska pošta: *
Your answer
Telefonska številka: *
Your answer
Status *
Udeležiti se želim:
Nam želite še kaj sporočiti?
Your answer
Izjava
Strinjam se, da v primeru, če organizatorju računalniške delavnice (Simbioza Genesis, socialno podjetje) ne bom pravočasno sporočil/-a svojo odsotnost iz delavnice, to je 48 ur pred delavnico, bom poravnal prijavne stroške v višini 10,00 EUR/delavnico. Udeleženci delavnice poravnajo kotizacijo v celoti v dogovorjenem roku. V primeru odpovedi do 5 dni pred delavnico je organizator dolžan povrniti kotizacijo v celoti, znesek zmanjšan za strošek transakcije. Manj kot 5 dni pred delavnico je organizator dolžan povrniti le 50 % celotne kotizacije. 3 dni oziroma 72 ur pred pričetkom delavnice organizator ni dolžan vrniti kotizacije udeležencu.

S prijavo na delavnico dovoljujem fotografiranje in snemanje ter objave na socialnih omrežjih na profilu ter za potrebe promocije storitev Simbioza Genesis, socialnega podjetja.
Izjava: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Simbioza Genesis, socialno podjetje. Report Abuse