Formulari de preinscripció - Amagar, reservar o revelar un trastorn de salut mental? --------------------------------- Formulario de preinscripción - ¿Esconder, reservar o revelar un trastorno de salud mental? - Mallorca

Obertament Balears organitza aquest taller formatiu dirigit a persones que han viscut o viuen un trastorn de salut mental, que volen reduir l’autoestigma i plantejar-se si volen ser activistes en la lluita contra l’estigma i la discriminació. Aquest taller és una adaptació del programa HOP nascut als Estats Units i que ja té uns anys de trajectòria i diverses rèpliques i experiències d’èxit a tot el món.

A partir d’exercicis dinàmics es crearà un espai per reflexionar sobre la decisió de fer públic el trastorn i els possibles costos i beneficis de fer-ho; es treballaran eines pràctiques i estratègies encaminades a com revelar-ho, si és el cas, i d’explicar la història d’una forma personalment significativa.

Obertament Balears, projecte vinculat a 3 Salut Mental, compta amb el finançament de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears amb càrrec a l’assignació del 0,7 % de l’IRPF.
Obertament Balears és un programa de 3 Salut Mental posat en marxa el 2017 de la mà de l'organització Obertament (Catalunya) que té com a objectiu la lluita contra l'estigma i la discriminació per raons de salut mental.

DATES: Dissabtes 25 de gener i 1 i 22 de febrer (de 9,30 a 14 h)
LLOC: Garrover Estació (C/ Pérez Galdós, 109, Inca - 1r pis). A pocs minuts del tren.
PLACES: 15
COST: La participació és gratuïta però requereix constància i implicació. Obertament Balears es fa càrrec de les despeses de desplaçament.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obertament Balears organiza este taller formativo dirigido a personas que han vivido o viven un trastorno de salud mental, que quieren reducir el autoestigma y considerar la opción de ser activistas en la lucha contra el estigma y la discriminación. Este taller es una adaptación del programa HOP nacido en los Estados Unidos, implementado desde hace años y con varias réplicas y experiencias de éxito en todo el mundo.

A partir de ejercicios dinámicos se creará un espacio para reflexionar sobre la decisión de hacer público el trastorno y los posibles costes y beneficios de hacerlo; se trabajarán herramientas prácticas y estrategias encaminadas a cómo revelarlo, en su caso, y explicar la historia de una forma personalmente significativa.

Obertament Balears, proyecto vinculado a 3 Salut Mental, cuenta con la financiación de la Comunidad Autónoma de las Islas Baleares con cargo a la asignación del 0,7% del IRPF.

FECHAS: Sábados 25 de enero y 1 y 22 de febrero (de 9,30 a 14 h)
LUGAR: Garrover Estació (C/ Pérez Galdós, 109, Inca - 1r pis). A pocos minutos del tren.
PLAZAS: 15
COSTE: La participación es gratuita pero requiere constancia e implicación. Obertament Balears se hace cargo de los gastos de desplazamiento en la isla.

Email address *
Amagar, reservar o revelar un trastorn de salut mental?
Nom i cognoms/ Nombre y apellidos *
Your answer
Data de naixement/ Fecha de nacimiento *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI *
Your answer
Gènere/ Género *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy