Seminari  21A - El Centre Català d’Empresa i Drets Humans, una eina pionera per posar fi a les vulneracions de les transnacionals
Aquest formulari és per inscriure's al seminari sobre el Centre d'Empresa i Drets Humans que organitza el Grup Català d'Empresa i Drets Humans, que es durà a terme al Convent de Sant Agustí (Carrer del Comerç 36, de Barcelona) el 21 d'abril de 09:30 a 14:00 i de 18:00 a 20:00h.

El seminari està organitzat per les següents entitats: Cooperacció, Enginyeria Sense Fronteres, Entrepobles, NOVACT, Observatori DESC, SETEM, SUDS, Lafede.cat i la Taula per Colòmbia.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Identitat de gènere
Clear selection
Organització / Administració *
Correu electrònic de contacte *
Telèfon de contacte (per imprevistos)
A quina taula assistiràs? *
Required
Aquest és un formulari intern. D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem que, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals siguin tractades per Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global amb la finalitat de gestionar les inscripcions del seminari al que us inscriviu. Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació enviant un correu electrònic a informacio@lafede.cat.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy