Påmelding til Trondheim Pride Parade 2018
Trondheim Pride er en årlig festival med fokus på å synliggjøre det skeive miljøet i Trondheim og er en feiring av kjønns- og seksualitetsmangfold. Trondheim Pride Parade er Norges tredje største pride-parade etter Oslo og Bergen. Paraden foregår lørdag 15. september med oppmøte og oppstilling på Trondheim Katedralskole kl. 11:30 og paradeavmarsj kl. 12:30.

I 2016 var det omlag 3500 deltakere i paraden og i 2017 satte vi ny rekord, da over 8000 mennesker deltok. Bli med oss i årets pride-parade for å gjøre feiringen større enn noensinne, vise et trøndersk samhold og din gruppes støtte til et mer åpent og inkluderende samfunn!

Årets festival handler om familie, et utfordrende tema fylt av kjærlighet, men også sårbarhet. Noen skeive har ikke rettighetene de trenger for å skape familie, noen har en familie som ikke er sosialt og/eller juridisk anerkjent og noen opplever å miste familie. Vi går i parade for å feire familier i alle former og farger, og vise solidaritet for de som ikke kan eller tør å delta.

Synlighet er nødvendig for å bryte med samfunnets heteronormative oppfatninger og vi mener det er viktig å vise samhold i kampen for likestilling. Kampen handler om et mangfoldig samfunn, hvor likeverd, juridiske rettigheter og hvert enkelt menneskes frihet til å være seg selv står i sentrum. Vi ønsker et samfunn der ingen opplever diskriminering på bakgrunn av kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk eller seksuell orientering.

Privatpersoner trenger ikke å melde seg på paraden. Alle kan møte opp og bli med på folkefesten!
Paraden er i utgangspunktet for alle ikke-kommersielle aktører. Det kan gjøres unntak dersom:

- Den kommersielle aktøren har sponsoravtale med Trondheim Pride.
- Formålet med deltakelse er å vise mangfold blant ansatte i bedriften, og det ikke reklameres for tjenester eller produkter.

Kommersielle aktører inkluderer alle som har næringsvirksomhet som formål. Hvem som regnes som kommersielle aktører avgjøres av Trondheim Pride.

Det er ikke lov med motoriserte kjøretøy i paraden.

Det er ingen aldersgrense for deltakelse i paraden.

PÅMELDINGSFRIST: Lørdag 1. september.

Ved påmelding MÅ paradereglementet leses og godtas:
https://www.trondheimpride.no/paradereglement/

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms