Nap Bloggere MBBK jelentkezés
Kedves Bloggerek!

A nagy sikerű Nap Bloggere játék újraindul! Rengetegen játszottatok a legutóbb, de aki az előzőben részt vett, az is csatlakozhat újra, ha pedig lemaradtál volna, itt a remek lehetőség!

Hogy miről is van szó?
A csoporton belül minden nap kihirdetésre kerül egy-egy blogger, blogja feltüntetésével, aztán a csoport tagjai kérdezhetnek tőle kedvükre a kihirdetéses poszt alatt, komment formájában. A bloggernek viszont már nem itt kell reagálnia, hanem lehetőleg 1-2 héten belül posztot kell írnia, a saját blogján a válaszokból. Ezután feladata megosztani azt a csoportban.

Annyira fantasztikusak voltatok az előző időszakban az aktív kérdezéssel, és a figyelemmel amit egymás iránt tanúsítottatok, hogy most ezt szeretnénk egy kicsit meghálálni! :)
SZÓÓVAL: az előző játéktól eltérően, havonta kiválasztásra kerül a Hónap Kérdezője is, akinek jutalma egy-egy könyv lesz, amit igyekszünk majd személyre szabni, hogy biztosan örüljön is neki az illető. Minden kérdező részt vesz az összes általa feltett kérdéssel, de a Címet a csoport adminjai által legjobbnak tartott kérdező viszi el (szubjektív vélemény alapján).
(Az adminok is tehetnek fel kérdést, versenyen kívül - tehát nem lesz belőlük Hónap kérdezője, de azért a kérdésükre ők is várják a választ ;) -, ellenben Nap Bloggerei ők is lehetnek, így szabadon faggathatjátok őket is).

A kérdezőktől apró ám valószínűleg hálás elvárás, hogy legalább pillantsanak bele az illető blogjába. A kérdések jellegét illetően nincs megkötés, vonatkozhatnak bármire, de a válaszadónak szíve joga dönteni, hogy mire felel és mire nem.

Szeptember elsején kerül kihirdetésre az első Nap Bloggere, az MBBK csoport üzenőfalán legkésőbb délelőtt 10 óráig. Azt követően majdnem naponta sor kerül a csoportban a kihirdetésre. Kérdezni a Nap Bloggerétől másnap 10 óráig lehet. Mivel sajnos nem főállású MBBK adminok vagyunk, ezért előfordulhat, hogy nem lesz minden nap, de nagyon igyekszünk.
A sorrend meglepetésszerű, a Nap Bloggere is aznap fogja megtudni a jelölésből, hogy tőle kérdeznek, de előbb-utóbb ígérjük, minden jelentkezőre sor kerül.
A jelentkezés folyamatos, de legkésőbb december 1-én lezárul, onnantól a játék addig tart, amíg az összes jelentkezőre sor nem kerül.

Összefoglalva:
Mi a teendőd bloggerként? Jelentkezés az űrlap kitöltésével legkésőbb december 1-ig, majd a sorra kerülés után egy (vagy kérdésáradat esetén több) posztban válaszolni a feltett kérdésekre.

Mi a teendőd, mint kérdező? Utánaolvasni a Nap Bloggerének, és valamilyen érdekes kérdést feltenni számára a csoporton belüli poszt alatt.


Jó kérdezést, jó blogolást!

Ismerjük meg egymást!!!

Kijelentem, hogy a fentieket elolvastam és tudomásul vettem
Neved, ahogyan Facebookon jelölhető vagy, hogy észleld, ha te vagy a Nap Bloggere
Your answer
Blogod URL címe
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms