Sesion Informues nga Anglia Examinations England
Anglia Examinations në bashkëpunim me Zyrën për Zhvillin të Karrierës brenda Universitetit të Pejës "Haxhi Zeka" organizojnë:

SESION INFORMUES

Çertifikim Ndërkombëtar i GJUHES ANGLEZE nga Anglia Examinations në nivelet: A1, A2, B1, B2, C1 dhe C2 për studime
jashtë vendit!

Informohu rreth mundësisë për të marr ÇERTIFIKATE TE NJOHUR NE GJITHE BOTEN për STUDIME JASHTE VENDIT APO BASHKIM FAMILJAR.


SESION INFORMUES:

Data: 28 Shkurt 2018, e hënë
Ora: 11:00
Vendi: Fakulteti Juridik, Universiteti i Pejës "Haxhi Zeka:


Për të qenë pjesë e këtij Sesioni Informues ju duhet të plotësoni Aplikacionin me poshte:

Emri dhe Mbiemri: *
Your answer
Email: *
Your answer
Numri i telefonit: *
Your answer
Niveli i studimeve: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service