CRAFTS & BRANDS :: ПлоштАрт
Креативниот град на Д Фестивал „ПлоштАрт“ ги отвора портите за сите брендови кои сакаат да бидат дел од дветтото издание на фестивалот.

ПлоштАрт е повеќе од прослава на музиката и уметноста - главната идеја е да создадеме бескрајно игралиште каде забавата, музиката, креативноста и заедничкото создавање се клучна цел и каде сите заедно ќе се чувствуваме слободни да се „исклучиме“ и изразиме по своја волја.

Во склопот на ПлоштАрт ќе се оствари мала изложба на продукти од брендовите во Македонија кои се заинтересирани да ги прикажат своите изработки, да се промовираат и да заработат.

Email address *
Име на бренд *
Лице за контакт (име и презиме) *
Број за контакт *
Град *
Веб-страна / фејсбук страна / инстаграм
Кажи ни повеќе за твоите продукти *
Опиши ни го твоето катче (каква структура ќе има, кои материјали ќе ги користиш) *
Колку време ти е потребно за да се поставиш? *
Прикачи фотографија од продуктите и изгледот на штандот (макс. 5 фотографи) *
Required
Колку површина во m2 ти е потребно?
Останати технички спецификации
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Password Production. - Terms of Service